Acasa / Astrologie / Astrograma natala – calcul, interpretare si importanta

Astrograma natala – calcul, interpretare si importanta

Astrologia natala reprezinta una dintre principalele ramuri ale astrologiei moderne. Ea trebuie privita ca fiind cea mai buna modalitate de a determina personalitatea unui individ sau drumul pe care o sa-l urmeze in viata. Spre deosebire de celelalte ramuri ale astrologiei, astrologia natala se bazeaza pe date exacte, acest lucru conferindu-i o mare precizie in calcularea interpretarea aspectelor astrale.

Astrograma natala

Raportul astrologic care se realizeaza invidual, pentru fiecare persoana, folosind astrologia natala, poarta numele de astrograma natala. Pentru calcularea astrogramei si a hartii natale trebuie furnizate cateva informatii pretioase si precise in acelasi timp, iar aici vorbim de: locul nasterii, plus data, ora si minutul nasterii. Necunoscandu-se aceste informatii cu exactitate este foarte greu sa realizezi o astrograma corecta. Orice inexactitate duce la informatii finale inexacte, iar astrograma existand. Pe baza informatiilor furnizate se determina: mijlocul cerului, pozitia Soarelui la momentul nasterii, ora de rasarit si ora de apus a Soarelui, se fixeaza pe cer constelatiile si casele zodiacale, se determina pozitia Lunii si a celorlalte planete, se determina unghiurile si aspectele pe care le formeaza acestea, iar nu in ultimul rand, se calculeaza ascendentul.

Interpretarea astrogramei natale

Astrograma natala

Astrograma natala

Interpretarea astrogramei natale nu este un lucru simplu si nu poate oricine sa o faca. De aceea este indicat sa apelati la un specialist, la un astrolog, pentru crearea hartii natale si pentru interpretarea astrogramei natale. In ziua de azi, sa calculezi o astrograma nu este un lucru foarte greu. Existe foarte multe site-uri de astrologie care faciliteaza acest lucru, partea grea fiind interpretarea acesteia. Atunci cand se realizeaza acest lucru exista foarte multe informatii de procesat, foarte multe conexiuni de facut si foarte multe aspecte de cunoscut si de inteles, iar mai apoi de interpretat. Singurul care le poate pune cap la cap si va poate crea un profil astrologic corect este un astrolog.

Importanta astrogramei natale

Daca vrei sa te cunosti mai bine, sa-ti intelegi personalitatea, sa stii care este menirea ta pe Pamant sau care este drumul pe care trebuie sa-l urmezi in viata atunci trebuie neaparat sa-ti calculezi astograma natala si sa o ai interpretata. Doar in acest fel vei reusi sa razbati mai usor in viata, sa sti ce ti se potriveste si sa-ti cunosti sufletul si nevoile. Fiecare suntem unici pe acest Pamanat si avem un scop anume, iar acesta poate fi determinat numai si numai din cadrul astrogramei natale.