Acasa / Astrologie / Carti de astrologie pentru incepatori

Carti de astrologie pentru incepatori

Multi dintre cititorii nostri ne-au intrebat prin comentarii pe site sau pe pagina de facebook a site-ului nostru, care sunt primii pasi pentru intiere in tainele astrologiei, cum se calculeaza ascendetul, cum se interpreteaza o astrograma șamd. Pentru a va da o mana de ajutor, va recomandam cateva carti de astrologie, carti din care veti putea desprinde informatiile care va intereseaza. Cu cat stiti mai mult despre astrologie, cu atat veti putea intelege mai bine misterele astrelor si cu atat mai mult veti putea detine controlul propriei vieti si sa o modelati asa cum vreti voi. Cu cat citesti mai mult despre un subiect, cu cat vei stii si vei intelege mai mult, iar asta se aplica la fel de bine si-n astrologie.

Carti de astrologie personala si nu numai

Horoscopul De La A La Z – Llwellyn George

Aceasta carte este considerata de multi ca fiind una dintre cartile fundamentale ale astrologie moderne. Ea fost scrisa in anul 1910 si prezinta intr-un mod foarte clar toate elementele prezente in cadrul unui raport astrologic sau a horoscopului. In ea veti putea citi despre zodii, case zodiacale, ascendent, guvernatori, noroc, tranzite si multe alte lucruri interesante si esentiale in intelegerea astrologiei.

Carti de astrologie pentru incepatori

Carti de astrologie pentru incepatori

Astrologie relationala – Rodica Purniche

Este o carte aparuta in anul 2011 la editura Lux Sublima si atinge toate aspectele vietii de cuplu: compatibilitatea partenerilor, modul in care trebuie sa-ti cladesti o relatie, cum sa te comporti in cadrul unei relatii de dragoste si altele, ghidandu-te dupa astre.

Astrologia practica – Adrian Cotrobescu

O carte foarte utila si indispensabila pentru cei care vor sa stie mai multe despre astrologie natala si personala. Din se poate invata cum sa-ti calculezi toate aspectele natale, indiferent de varsta, daca data nasterii este cuprinsa in intervalul 1938 – 2014.

Feng Shui – Elisabeth Moran, Maestrul Joseph Yu, Maestrul Val Biktashev

Daca va intereseaza astrologia chineza si zodiacul chinezesc, din aceasta carte puteti afla informatii interesante despre zodiile chinezesti, despre modul in care poti trai in armonie cu natura si ceea ce este mai important despre tehnica feng shui.

Noul dictionar al viselor, interpretarea viselor – Orfeo Malaspina

Cartea trateaza si interpreteaza visele, ea este un indrumar modern de vise. Pe de alta parte, din ea veti putea intelege Astrocabala semnelor zodiacale, astfel intelegand mai bine potrivirea dintre oameni dupa asemanarea spirituala.

Daca vreuna dintre aceste carti v-a starnit intresul, atunci achizitionati-o si astfel o sa va fie mult mai usor sa intelegeti tranzitele astrale si influenta lor asupra vietii.