Acasa / Astrologie / Casele zodiacale

Casele zodiacale

Cele 12 case zodiacale care caracterizează zodiacul european, fiecare dintre acestea reprezință diferite părți din viața noastră. Numerotarea caselor zodiacale începe de la Est-ul orizontului european și conține șase case deasupra de orizont și șase sub orizont. Semnificația fiecărei case zodiacale este următoarea:

Casele zodiacale

Casele zodiacale

Casa I – Prima casă privește personalitatea ficărui nativ indiferent de zodia în care s-a născut. Cu ajutorul acestei prime case zodiacale putem determina temperamentul și caracterul fiecărui nativ.
Casa II – A doua casă zodiacală privește avuțiile și norocul fiecărei persoane dar tot cu ajutorul ei putem afla informații prețioase despre viața personală.
Casa III – A treia casă zodiacală mai poartă și numele de casa colateralilor și privește relațiile dintre frați dar și modul de gândire al nativilor în diferite situații în care-i pune viața.
Casa IV – Cea de-a patra casă reprezintă casa familieiși determină relațiile dintre membrii unei familii dar și modul cum aceștia își dobândesc diferite averi imobiliare sau cum își împart averea în familie.
Casa V – Cea de-a cincea casă zodiacală mai este denumită și casa copiilor tot ceea ce este legat de copii, iubire, credință și încredere în interiorul unei familii.
Casa VI –  Casa cu numărul șase este una dintre cele mai importante case zodiacale, ea mai este numită și casa sănătății și determină constituția organică, sănătătea și relațiile cu subalternii.
Casa VII – Mai este numită și casa căsătoriei și determină toate prieteniile și raportul fiecărui nativ cu persoanele din viața sa.
Casa VIII – Cea de-a opta casă zodiacală este cea sub a cărei influență se află toate obstacolele și greutățile din viața unui nativ. În special tot ce este de rău în viața unui nativ este determinat de casa cu numărul 8.
Casa IX – Casa cu numărul nouă determină abilitățile, capacitatea intelectuală și tot ceea ce ține în general de intelectualitate.
Casa X – Și aceată casă este una dintre cele mai influente case astrale, ea guvernează tot ceea ce ține de noroc, de glorie și în mod specialea ea este cea care termină rolul fiecărui nativ în această viață.
Casa XI – Cea de-a unsprezecea casă zodiacală estea cea care influențează relațiile sociale, prieteniile și în special modul în care ne facem remarcați în fața societății. Tot ea determină principiile și valorile după care ne ghidam dar și ambițiile fiecărui nativ.
Casa XII – Cea de-a 12-a casă mai este numită și casa dușmanilor și determină scandalurile și toate încercările la care viața aceasta ne supune.