Acasa / Astrologie / Mariana Cojocaru – despre ziua in care te-ai nascut

Mariana Cojocaru – despre ziua in care te-ai nascut

Doamna astrolog Mariana Cojocaru ne vorbeste despre modul in care ziua saptamanii, cea in care ne-am nascut, ne va marca de-a lungul vietii. Haideti sa aflam impreuna cateva informatii pretioase, prezentate de catre doamna Cojocaru in cadrul emisiunii Draga mea prietena de la Kanal D.
Intr-un articol mai vechi v-am prezentat care sunt guvernatorii zilelor saptamanii si care este semnificatia acestora. In cadrul acestui material video, doamna astrolog Mariana Cojocaru prezinta in detaliu care este influenta zilei din saptamana, in care ne-am nascut, asupra viitorului nostru. Cum ne va influenta viitorul, guvernatorul zilei in care ne-am nascut. Asadar mai multe detalii puteti afla din materialul video urmator.

Mariana Cojocaru – despre ziua in care te-ai nascut


Voi cunoasteti ziua saptamanii in care v-ati nascut? Daca nu cunoasteti ziua saptamanii in care v-ati nascut atunci puteti folosi acest calculator online. Este foarte simplu, nu trebuie decat sa introduceti data nasterii, iar calculatorul o sa va ofere ziua saptamanii, cea in care v-ati nascut.