Calcul Astrograma Gratuita

Calculeaza-ti astrograma gratuit:

Multa lumea ne intreaba daca nu facem astrograme personalizate sau alte feluri de consultatii astrologice. Pentru a va da o mana de ajutor va oferim posibilitatea sa va creati astrograma gratuit, astfel va puteti determina horoscop personalizat, compatibilitatea zodiilor sau sa gasiti chiar si alte feluri de consiliere astrologica. Pentru toate acestea nu trebuie decat sa va cunoasteti ora aproximativa la care v-ati nascut.

Calculeaza-ti astrograma gratuita

Detalii necesare pentru calcul astrogramei

Pentru calculul astrogramei este nevoie decat sa alegeti data nasterii(Date of Birth), ora la care v-ati nascut(Time of Birth) si locul nasterii(City of Birth), la orasul nasterii scrieti primele 3-4 litere din numele orasului si asteptati sa va apara lista de sugestii cu orasele care incep cu acele caractere, apoi alegeti din acea lista orasul dvs. de nastere, apasati butonul Next si o vi se calculeze automat astrograma natala.
Va multumim ca v-ati calculat astrograma la noi, in continuare aveti o lista de site-uri unde astrologii romani va pot calcula si interpreta la cerere astrograma dvs.