Calcul Astrograma Gratuita

Astrograma gratuita

Multa lume ne intreaba daca nu facem astrograme personalizate sau alte feluri de consultatii astrologice. Din pacate, in acest moment nu realizam niciun fel de consultatie astrologica personala. Pentru a va da o mana de ajutor va oferim posibilitatea sa va creati astrograma gratuit.

In acest fel veti putea sa va determinat horoscopul personal, compatibilitatea cu alte zodii, plus ca o sa reusiti sa va cunoasteti mai bine. Pentru toate aceste informatii pretioase nu trebuie decat sa cunoasteti ora exacta a nasterii si locul in care v-ati nascut. Completati informatiile voastre personale in formularul de mai jost si astrograma personala doar la un click distanta.

Calculeaza-ti astrograma gratuita

Astrograma gratuita

Astrograma gratuita

Detalii necesare pentru calcul astrogramei

Pentru calculul astrogramei este nevoie decat sa alegeti data nasterii(Date of Birth), ora la care v-ati nascut(Time of Birth) si locul nasterii(City of Birth), la orasul nasterii scrieti primele 3-4 litere din numele orasului si asteptati sa va apara lista de sugestii cu orasele care incep cu acele caractere, apoi alegeti din acea lista orasul dvs. de nastere, apasati butonul Next si o sa vi se calculeze automat astrograma natala.

Va multumim ca v-ati calculata astrograma la noi. Interepretarea astrogrameipentru cei care nu inteleg limba engleza, ea trebuie facuta de un astrolog. Daca cunoasteti limba engleza dati click pe fiecare element din astrograma si o sa vi se deschida o fereastra cu interpretarea.