Acasa / Horoscop Chinezesc / Horoscop Chinezesc 2015 – Anul Caprei de lemn

Horoscop Chinezesc 2015 – Anul Caprei de lemn

Horoscopul chinezesc pentru anul 2015 este dictat de Capra de Lemn. Anul Caprei de lemn incepe pe data de 19 Februrarie 2015 si se incheie pe data de 7 Februarie 2016. Conform zodiacului chinezesc, Capra este simbolul armoniei, sensibilitatii, sinceritatii, dar si al manifestarilor neasteptate. Energia si-o ia de la Yin si chiar daca este destul de capricioasa, cand vine de vorba de dispuste, ea este reprezentul perfect al pacifismului. Conform aceluiasi calendar chinezesc, Capra este al optulea element al zodiacului chinezesc, drept urmare este reprezentata de cifra 8. In astrologia orientala, cifra 8 este considerata cifra norocoasa a anului 2015. Pentru a te bucura de protectie astrala din partea Caprei, trebuie sa fii nascut in unul dintre anii:1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003 sau 2015.

Horoscop Chinezesc 2015

Aflat sub influenta Caprei, anul 2015 se anunta a fi unul destul de prosper, dar in acelasi timp se anunta a fi un an destul de capricios. Spre deosebire de Anul Calului de lemn – anul 2014, noul an se anunta a fi mult mai interesant, schimbarile care vor avea loc, desi se vor intampla brusc, ele vor fi in bine si ne multumi pe fiecare dintre noi. Chiar daca Capra este un simbol al armoniei si sensibilitatii, cand o apuca toanele ea devine imprevizibila. Se zbenguie pana ramane fara energie, iar apoi se potoleste si revine la normalitate. La fel se va intampla si cu anul 2015, atunci cand vom crede ca avem lucrurile sub control, ca totul se indreapta in directia corecta, vor interveni schimbari, vor aparea fluctuatii nedorite, isi vor face de cap pentru un timp, iar in cele din urma ne vor lasa intr-un punct in care am fi ajuns mult mai greu daca am fi pastrat asa-zisul ritm al normalitatii.

Despre anul 2015 – Anul Caprei de lemn

Horoscop Chinezesc 2015 - Anul caprei de lemn

Horoscop Chinezesc 2015 – Anul caprei de lemn

Indiferent de zodia chinezeasca de care apartinem, anul 2015 poate fi considerat plin de noroc. Capra, printre altele, este si simbolul norocului. Fiind capricioasa, uneori mai da si gres, dar de cele mai multe ori, ea ajunge acolo unde isi doreste si nu neaparat urmand un plan anume, ci incercandu-si norocul.

Pe de alta parte, anul 2015 va fi un an perfect pentru tot ceea ce inseamna activitate artistica, intelectuala, pentru imbunatatirea relatiilor dintre oameni si, in general, pentru tot ceea ce implica respect si recunostinta. Chiar daca vor fi si turbulente, putem profita de ele. Daca asteptam pana trece furtuna, nu trebuie decat sa actionam cu cea mai mare incredere si sa fim siguri ca tot ce vom intreprinde dupa ce a trecut valul, va fi de bun augur.

Citește și horoscopul numerologic pentru anul 2015.

Dupa cum se poate vedea, anul 2015 va fi un an cu suisuri si coborasuri, cat de multe sau cat de abrupte vor fi, totul depinde de fiecare dintre noi si de implicarea noastra in ceea ce facem. Un lucru est cert, tot timpul trebuie sa fim cu bateriile incarcate si sa fim pregatiti de orice schimbare. Daca vom stii sa intuim si nu vom fi luati prin surprindere, indiferent de eveniment, atunci vom ramane stapani pe situatie si mai mult decat atat, o vom indrepta cu pasi si mai repezi spre directia dorita.