Horoscopul Urania 2014 a fost asteptat de catre mare majoritate a romanilor iubitori de astrologie. Din pacate, la fel ca si in ultimii ani, Urania (astrologul Simona Varzaru) nu a mai realizat horoscopul anual, asa cum i-a obisnuit pe fanii sai, in ultimul deceniu. De ce nu s-a realizat horoscopul urania 2014? Din pacate nu se cunosc detaliile din spatele acestei decizii. Cert este ca nici la inceputul lui 2014, Urania nu a mai realizat predictiile anuale. Drept urmare, cei care cred in tainele astrologiei nu au putut sa citeasca horoscop urania 2014.

Horoscop Urania

Horoscop Urania

Horoscop Urania

In conditiile date, nu ne ramane decat sa speram ca Urania va realiza in continuare horoscopul urania saptamanal, sambata, in emisiunea Pasul Fortunei, la B1TV. Asa cum ne-a obisnuit de ani buni incoace. Desi multora dintre noi ne-ar placea sa putem consulta in fiecare saptamana si horoscop urania text, predictiile uraniei continua sa fie prezentate doar in format video.

Romanii care doresc sa afle horoscopul anului 2014 o pot face prin consultarea horoscopului anual realizat de alti astrologi din Romania. Pentru anul 2014, horoscopul anual a fost realizat de mari astrologi romani precum: Mariana Cojocaru, Minerva, Neti Sandu sau binecunoscutul numerolog Mihai Voropchievici. Mai jos puteti consulta horoscopul pe 2014 realizat de astrologul Mariana Cojocaru. Este un horoscop anual detaliat, pentru fiecare zodie. Din el puteti afla surprizele astrale ale viitorului, precum si multe alte informatii pretioase despre toate planurile vietii ale unui nativ.

Horoscop 2014

Horoscop Urania 2014 – sperante pentru noul an…

Fie ca anul 2014 sa fie cat se poate de bun, pentru fiecare dintre voi! Cei care au consultat horoscopul anual au realizat deja ca 2014 pare a fi un an destul de productiv pentru fiecare zodie. Fie ca vorbim de horoscopul european, fie ca vorbim de cel oriental/chinezesc, anul 2014 este prevazut ca un an de bun augur pentru noi toti. Sa speram ca asa va fi, iar 2015, anul care urmeaza, sa fie chiar mai bun de atat!

La multi ani!