Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 2015 – este cel mai asteptat horoscop al anului viitor. Multi si-ar dori sa auda de la Urania ce le rezerva astrele pentru anul 2015, dar, din pacate, este foarte putin probabil sa se intample. De la mijlocul acestui an, Urania nu mai realizeaza emisiunea Pasul Fortunei, cea in care prezenta horoscopul urania saptamanal si pana in urma cu cativa ani si horoscopul anual.

Horoscop Urania 2015

Cei care cred in tainele astrologiei îi acorda un mare credit doamnei astrolog datorita preciziei cu care realiza predictiile astrale care-i poarta numele. Ei si-ar dori sa auda din gura Uraniei ce le prezic astrele pentru 2015, dar acest lucru este putin probabil sa se intample. Daca se va intampla va fi o supriza de proportii pentru toata lumea.

Cu siguranta ar fi cel mai frumos cadou pe care l-ar putea primi cei care doresc sa auda horoscop urania 2015.

In interviul acordat imediat dupa terminarea emisiunii Pasul Fortunei, Urania spunea ca-si va lansa propriul site si acolo, iubitorii astrologiei vor putea sa consulte predictiile care au consacrat-o. Pana in momentul de fata nu exista un site care sa prezinte horoscopul urania saptamanal. Sa speram ca in 2015, Urania ne va face aceasta bucurie si va exista un loc undeva vom putea afla din nou ce ne prezic astrele pentru saptamana viitoare. Nu oricum, ci din gura celui mai mare astrolog roman. Cu totii stim ca ceea ce spunea dumneaei era litera de lege.

Voi ce credeti? Oare vom putea consulta horoscopul anului 2015 realizat de Urania?

Later update: Se pare ca din 17 Octombrie 2014, Urania isi prezinta predictiile saptamanale in presa scrisa, intr-unul dintre cele mai mari tabloide romanesti, in Libertate. Probabil ca tot in acest ziar national vom putea gasi previziunile Uraniei pentru anul 2015.