Horoscop Urania Pasul Fortunei reprezinta pentru multi romani o raza de speranta, dar si o dorinta nemarginita de a afla lucruri care li se pot intampla in viitorul apropiat. O speranta oferita saptamanal de astrologul Simona Varzaru, pentru majoritatea romanilor cunoscuta sub pseudonimul de Urania.

In emisiunea de astrologie Pasul Fortunei, doamna astrolog Simona Varzaru realizeaza saptamanal un horoscop de mare incredere. Motiv pentru care foarte multi romani din tara, dar si care se afla la mare departe de tara, impreunta isi pun sperantele in astrologul lor de suflet, Urania. Ei asteapta in fiecare zi de sambata, incepand cu ora 16 pe postul de televiziune B1 TV, acolo asteapta sa vada ce impulsuri astrale vor mai fi transmise in saptamana ce va sa vina si cum le va fi influentata viata in noua saptamana.

Pentru ca in cele mai multe cazuri, previziunile urania sau asa cum le mai numesc unii, ele s-au adeverit, nativii spera ca si horoscopul saptamanal actual nu-i va dezamagi. Oameni greu incercati de soarta sau oameni care pur si simplu spera la mai bine, la success sau la orice alta schimbare in mai bine, toti acorda un mare grad de incredere previziunilor astrologice care de-a lungului timpului au ramas cunoscute drept horoscop urania saptamanal.

Horoscop Urania Pasul Fortunei

Horoscop Urania 2014

In decursul anilor emisiunea tv de astrologie, care prezinta horoscopul urania, Pasul Fortunei a fost restructurata si nu putini au fost aceea care au fost profund dezamagiti, tocmai datorita increderii pe care i-o acordau. Atunci emisiunea a fost redusa doar la horoscopul saptamanal pentru fiecare zodie. Inainte de aceasta schimbare emisiunea era alcatuita si dintr-o parte de previziuni urania generale.

Desi in ultimii ani Urania nu a mai realizat horoscopul intregului an, desi lumea totusi spera sa afle din gura acestui iubit astrolog, ce ganduri au astrale pentru viitorul an. Speram totusi ca macar la sfarsitului lui 2013 vom avea parte o surpriza si vom putea urmari din nou la B1 TV, in Pasul Fortunie, horoscop urania 2014.

Daca inca nu va numarati printre cei urmares saptamanal horoscopul urania, va recomandam cu incredere sa va alaturati incursiuni printre stele realizata saptamanal de Urania in Pasul Fortunei. Cu siguranta ca doamna astrolog nu va dezamagi pe nimeni.