Acasa / Zodiac European / Zodia Balanță

Zodia Balanță

Balanța este cel de-al șaptelea element al zodiacului european și este guvernat de către planeta Venus. Din lista de elemente primordiale ale Universului, zodiei Balanță îi este atribuit Aerul. Balanța este unul dintre cele patru semne zodiacale care alcătuiesc Crucea Cardinală: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Pentru a te bucura de protecția astală oferită de zodia Balanței, trebuie să fi născut în perioada: 23 Septembrie – 22 Octombrie.

În general, persoanele născute în zodia Balanței sunt o fire diplomată, sociabilă, grațioasă și foarte romantică. Nativii acestei zodii știu foarte bine să îmbine utilul cu plăcutul, dar și cum să fie pe placul celor din jurul lor. Nu o fac doar așa de ochii lumii, ci așa este felul lor de-a fiv. Ei sunt acea fire pacifistă și plină de eleganță și rafinament. Acei oameni pe care ți mai mare dragul să-i ai în preajma ta și cu atât mai mut să ai șansa să lucrezi alături de ei. Tocmai din aceste motive, cei născuți în zodia Balanței au o viață predispusă la foarte multe parteneriate de succes.

Zodia BalanțăÎn ceea ce privește trăsăturile negative ale persoanelor născute în zodia Balanței, acestea provin din nefericire tot din cauza faptului că sunt niște persoane model. Pentru a putea împăca pe toată lumea, de foarte multe ori, nativii din Balanță sunt foarte indeciși. Acest lucru având uneori consecințe nu tocmai plăcute pentru ei. Pe de altă parte, nativii din Balanță sunt conduși de pacifism, din această cauză ei preferă să iasă în pierdere decât să intre în conflict cu partenerii săi de afaceri.

Conform zodiacului dragostei, nativii din zodia Balanței se înțeleg cel mai bine pe plan sentimental și relațional cu persoanele născute în Gemeni sau Vărăsător.

Câteva lucruri interesante și bine de știut despre persoanele născute în zodia Balanță:

  • Ziua norocoasă a săptămânii, pentru este este ziua de Vineri. Dacă pentru majoritatea oamenilor ziua de Vineri este una mai puțin productivă, pentru Balanțe lucrurile stau puțin diferit. Având în vedere că productivitatea poate atinge cote maxime în această zi, lucrul acesta îi poate scoate de mule ori în evidență, în ochii superiorilor lor.
  • Metalul asociat acestei zodii este Cuprul.
  • Cifrele norocoase pentru nativii din zodia Balanței sunt 9 și 6.
  • Piatra prețioasă și norocoasă pentru nativii din Balanță este Safirul.
  • Culorile atribuite nativilor din Balanță sunt verdele deschis și albatru.
  • Floarea asociată acestor nativi este Trandafirul.
  • În ceea ce privește fructul asociat nativilor din Balanța este vorba de cireșe.

Dea lungul timpului, în zodia Balanței s-au născut personalități precum: Gandhi, Oscar Wild, Serena Williams, Catherine Zeta Jones sau John Lennon.