Acasa / Zodiac European / Zodia Fecioară

Zodia Fecioară

Fecioara este cel de-al șaselea element al zodiacului european și este guvernat de către planeta Mercur. Elementul primordial al Universului, atribuit acestui zodiei Fecioara este Pamantul. Alaturi de zodiile: Gemeni, Săgetator și Pești, semnul zodiacal al Fecioarei face parte din categoria semnelor zodicale mobile. Pentru a te bucura de protecția astrală a zodiei Fecioarei trebuie să fi născut în perioada 23 August – 21 Septembrie.

Persoanele născute în zodia Fecioarei sunt niște firi: modeste, inteligente, vesele, agreabile și tot timpul dispuse să se implice, indiferent de situație. Fie că este au de câștigat sau fie că pur și simplu îi ajută pe alții, ei pot găsi de fiecare dată implusul necesar implicării.

Chiar dacă nativii din Fecioară sunt destul de ușor de convins ca să-și folosească resursele, în ceea ce privește relațiile de prietenie, acești nativi sunt foarte selectivi. Având în vedere că sunt niște persoane cu o prezență foarte plăcută, ei își permit să-și aleagă prietenii pe sprânceană și în același timp știu să dicteze limitele unei prietenii.

Zodia FecioaraÎn ceea ce privește trăsăturile negative ale persoanele născute în zodia Fecioara, acestea sunt destul de puține. Principala trăsătură negativă a acestora poate fi considerată timiditatea. Nu de puține ori aceasta le poate sta în calea fericirii. O altă posibilă trăsătură negativă a Fecioarelor poate fi perfecționismul care împreună cu foarte multe critică din parte acestora, poate să-i scoată din grațiile persoanelor cu care lucrează. Fecioarelor le este foarte greu să conștientizeze faptul că dorința lor de a face lucrurile perfect, aceasta le poate aduce destul de multe neplăceri.

Confor zodiacului dragostei, pe plan sentimental și relațional, persoanele născute în zodia Leului se înțeleg cel mai bine cu persoanele născute în Taur și Capricorn.

Câteva lucruri pe care e bine să le ști despre persoanele născute în zodia Fecioarei:

  • Ziua norocoasă din săptămână, pentru nativii din Fecioara este ziua de Miercuri. În această zi, productivitatea nativilor din Fecioară poate atinge cote maxime.
  • Metalul asociat nativilor acestei zodii este Mercurul.
  • Cifrele norocoase ale nativilor din zodia Fecioarei sunt 3 și 5.
  • Piatra prețioasă și aducătoare de noroc este Peridotul.
  • Culorile asociate nativilor din Fecioară sunt: bleumarinul și maroul.
  • Floarea asociată Fecioarelor este reprezentată de Zorele.
  • Fructul asociat acestei zodii este nuca de cocos.

De-a lungul timpului, în zodia Fecioarei s-au născut celebrități precum: Agatha Cristie, Maica Tereza, Cameron Diaz sau Adam Sandler.