Zodia Gemeni

Zodia Gemeni este cel de-al treilea semn din zodiacul european și este guvernat de către planeta Mercur. Elementrul primordial al Universului, atribuit acestui semn zodiacal este Aerul. Semnul zodiacal al Gemenilor alături de zodiile: Fecioara, Săgetator și Pești, face parte din categoria semnelor zodiacale mobile. Pentru a te bucura de protecția astrală a zodiei Gemeni, trebuie să fi născut în perioada 22 Mai – 21 Iunie.

Persoanele născute în zodia Gemenilor dau dovădă de un intelect aparte, putere de concentrare și capacitate de invățare ridicată. O altă calitate importantă a nativilor din Gemeni este darul comunicării. Aceștia având o capacitate extraordinaă de a-și exprima cât mai clar ideile și de a se face înțeleși. În general vorbind, persoanele născute în zodia Gemeni pot fi caracterizate prin: inteligență, entuziasm, curiozitate, expresivitate și rapidate de învățare.

Zodia GemeniPrivind partea negativă a persoanelor născute în zodia Gemenilor, aceștia sunt o fire ușor de mâniat și cu prea puțină răbdare. Chiar dacă atunci când se apucă să facă ceva sunt foarte entuziasmați, nu mult va dura până se vor plictisi. Ei vor ca totul să se facă repede, nu neapărat și bine. Drept urmare cel mai mare defect care poate fi întâlni, în general la Gemeni este superficialitate.

Conform zodiacului dragostei, pe plan sentimental și relațional, persoanele născute în zodia Gemenilor au cea mai mare compatibilitate cu persoanele născute în zodiile: Balanță și Vărsător.

Lucruri pe care e bine să le cunoști despre persoanele născute în zodia Gemenilor:

  • Ziua norocoasă a săptămânii pentru ei este ziua de Miercuri. Aceasta fiind ziua când ei se simt în largul lor și când productivitatea lor poate atinge cote maxime.
  • Metalul asociat nativilor din Gemeni este Mercurul.
  • Cifrele norocoase pentru ei sunt: 5 și 9.
  • Floarea reprezentativă a nativilor din zodia Gemenilor este floarea de levănțică.
  • Piatra prețioasă și aducătoarea de noroc, pentru ei este Topazul.
  • Culoarea preferată a celor născuși în Gemeni este galbenul.

Dea lungul timpului în zodia Gemenilor s-au născut celebrități precum: Anna Kournikova, Aleksandr Pushkin, Tomas Hardy sau Clint Eastwood.