Zodia Leu

Leul este cel de-al cincilea element al zodiacului european și este guvernat de către Soare. Din lista de elemente primordiale ale Universului, semnului zodiacal al Leului îi este atribuit Focul. Alături de Taur, Scorpion și Vărsător, Leul face parte din categoria semnelor zodiacale fixe. Leul oferă protecție astrală celor născuți în perioada 23 iulie – 22 august.

În general, persoanele născute în zodia Leului dau doavadă de o personalitate puternică, demnitate, sinceritat, generozitate, ambiție, curaj și foarte multă încrede în forțele proprii. Având în vedere că Leului este guvernat de către Soare, lui îi place să ”strălucească” de fiecare dată. De fiecare dată, Leul va încerca să facă lucruri sub așa formă încât concurența să fie lăsată în umbră.

Una dintre principalele trăsături negative ale nativilor din zodia Leului este faptul că ei iubesc luxul. Chiar și fără să vrea ajung să făcă investiții destul de mari pentru a obține acest lucru. Privind lucrurile dintr-un alt unghi, nativii din zodia Leului au prostul obicei de a trata pe cei apropiați lor ca fiind ființe perfecte, ființe care nu pot greși sau dezamăgi. Având în vedere că nimeni nu este perfect, nu mare le va fi mirarea să constate acest lucru. Pentru ei este greu de conceput că nimeni nu poate să ”strălucească” conform așteptărilor lor.

Conform zodiacului dragostei, pe plan sentimental și relațional, persoanele născute în zodia Leului se înțeleg cel mai bine cu persoanele născute în Berbec sau Săgetător.

Câteva lucruri pe care e bine să le cunoști despre persoanele născute în zodia Leului:Zodia Leu

  • Ziua norocoasă a săptămânii, pentru Lei este Duminica. Dacă pentru alte semne zodiacale este ziua cu productivitate maximă, pentru Lei este ziua când ei se simt cel mai bine și când se pot relaxa după bunul plac.
  • După cum probabil este de așteptat, metalul asociat nativilor din zodia Leului este Aurul.
  • Cifrele norocoase ale nativilor din zodia Leului sunt: 9 si 8.
  • Piatra prețioasă și aducătoare de noroc pentru ei este Rubinul.
  • Culorile reprezentative pentru nativii acestei zodii sunt auriul și oranjul.
  • Floarea asociată zodiei Leu este Floarea Soarelui.

Dea lungul timpul, în zodia Leului s-au născut celebrități precum: Napoleon Bonaparte, Neil Armstrong, Bill Clinton, Madonna sau Jennifer Lopez.