Zodia Pesti

Peștii sunt cel de-al doisprezecelea element al zodiacului european și sunt guvernați de către planeta Neptun. Din lista de elemente primordiale ale Universului, zodiei Pești îi este atribuită Apa – este o zodie de apă. Alături de Gemeni, Fecioară și Săgetător, Peștii fac parte din grupa semnelor zodiacale mobile. Pentru a te bucura de protecția astrală a zodiei Pești, trebuie să fi născut în perioada 19 Februarie – 20 Martie.

În general, persoanele născute în zodia Pești sunt o fire foarte romantică, maleabilă și înțelegătoare. Ei dau dovadă de foarte multă compasiune și sunt gata oricând să-ți ofere o mână de ajutor. Privind lucrurile dintr-o perspectivă mai pragmatică, nativii din Pești sunt niște ființe cu un suflet foarte bun și cun un simț artistic înnăscut. Tocmai din acest motiv înclinațiile lor vor fi spre arte și nu spre științe. Având în vedere că posedă și o imaginație fără limite, aceasta îmbinată cu simțul artistic poate să le aducă foarte multe beneficii.

Zodia PeștiÎn ceea ce privește trăsăturile negative ale nativilor din zodia Peștilor, acestea țin tot de latura sentimentală a aceștora. Ei fiind o fire foarte visătoare, melancolică și plină de emoție, din această cauză, de foarte multe ori aceștia vor fi prezenți în peisaj decât cu trupul, nu și cu mintea. Dacă ști cum să ajungi la inima, ci nu la mintea unui nativi din Pești atunci este ”al tău”. Dat fiind faptul că de cele mai multe ori, Peștii gândesc cu inima și mai puțin cu  mintea, acest lucru le poate aduce și foarte multe pierderi. Ei nu gândesc că nu toată lumea este la fel de bine intenționată ca și ei. Iar atunci când realizează acest lucru să nu fi în preajma lor. Trec foarte greu peste eșecuri sau trădări.

Conform zodiacului dragostei, persoanele născute în zodia Peștilor se împacă cel mai bine cu persoanele născute în Rac și Scorpion.

Câteva lucruri interesante și bine de știut despre persoanele născute în zodia Peștilor:

  • Vineri este ziua lor norocoasă din săptămână. Dacă pentru unii aceasta este ziua când au ajuns la capătul puterilor, pentru Pești lucrile stau altfel, la ei productivitatea poate atinge apogeul, în această zi.
  • Metalul asociat zodiei Pești este unul prețios – Platina.
  • Culoarea asociată acestei zodii este albastrul deschis.
  • Piatra prețioasă și aducătoare de noroc, pentru nativii din zodia Peștilor este Acvamarinul.
  • Floarea asociată nativilor din Pești este floarea de nufăr.
  • Fructul asociat acestei zodii este Pepenele verde.

Dea lungul timpului în zodia Pești s-au născut celebrități precum: George Washington, Victor Hugo, Bruce Willis sau Rihana.