Zodia Rac

Racul este cel de-al patrulea element al zodiacului european și este guvernat de către Lună. Din lista de elemente primordiale ale Universului, semnului zodiacal al Racului îi este atribuită Apa. Alături de Berbec, Balanță și Capricorn, Racul este unul dintre cele patru elemente care alcătuiesc Crucea Cardinală. Pentru a te bucura de protecția astrală a acestei zodii trebuie să fi născut în perioada 22 iunie – 22 iulie.

În general, persoanele născute în zodia Racului sunt o fire timidă, emotivă, înțelegătoare romantică și sentimentală. Pe lângă această listă de aspecte se mai poate spune despre nativii din Rac că sunt niște persoane cu foarte multă imaginație și sunt foarte prietenoși cu persoanele care le dovedesc că merită să le acorde prietenia.

Racii nu sunt o fire pretențioasă, ei nu îți vor cere niciodată mai mult decât poți oferi, dar în schimb așteaptă ca de fiecată dată să fie tratați corect, indiferent de situație.

Zodia RacÎn ceea ce privește partea negativă a celor născuți în zodia racului, principalul element negativ al racilor este faptul că de fiecare dată se lasă coduși de sentimente. Chiar și acolo unde sentimentele ar trebui lăsate deoparte. Se atașează repede un lucru și se desparte greu de el. Astfel, prin felul lor de a fi, racii ajung de foarte multe ori să cadă în plasa celor care pun accent decât pe propriile lor interese. Chiar dacă pățesc același lucru de mai multe ori, foarte greu conștientizează faptul că nu toată lumea la fel de bine intențioanată ca și ei.

Conform zodiacului dragostei, pe plan sentimental și relațional, persoanele născute în zodia Racului au cea mai mare compatibilitate cu persoanele născute în Scorpion sau Pești.

Lucruri pe care e bine să le cunoști despre persoanele născute în zodia Racului:

  • Ziua norocoasă a săptămânii, pentru Raci este prima zi din săptămâna. Ziua de Luni este acea zi în care productivitatea lor poate atinge apogeul pentru acea săptămână.
  • Metalul asociat nativilor din Rac este Argintul. Drept urmare bijuteriile din argint vor fi de fiecare dată pe placul femeilor născute în Rac.
  • Cifrele norocoase ale racilor sunt: 7 și 3.
  • Piatra prețioasă sau aducătoare de noroc, pentru raci este reprezentată de Perle.
  • Floarea reprezentativă pentru cei nascuți în zodia Racului este floarea Talpa Ursului.
  • Culoarea atribuită nativilor din Rac este Albastrul.

Dea lungul timpului, în zodia Racului s-au născut celebrități precum: Harrison Ford, Nelson Mandela, prințesa de Wales – Diana sau Tom Cruise.