Acasa / Zodiac European / Zodia Săgetător

Zodia Săgetător

Sagetatorul este cel de-al nouălea element al zodiacului european și este guvernat de către planeta Jupiter. Din lista de elemente primordiale ale Universului, zodiei Săgetător îi este atribuit Focul – este o zodie de Foc. Alături de Gemeni, Fecioară și Pești, Săgetătorul face parte din grupa semnelor zodiacale mobile. Pentru a te bucura de protecția astrală a zodiei Săgetător, trebuie să fi născut în perioada 22 Noiembrie – 20 Decembrie.

În general, persoanele născute în zodia Săgetătorului sunt niște persoane pline de energie, iubesc viața, generoși, sinceri, deschiși la minte și cât se poate de pozitivi. Lor le place să trăiască viața din plin și în același timp le place să vadă că și cei din jurul lor fac același lucru. Fiind o fire mai libertină, Săgetătorilor le place să se implice total atunci când este vorba de lucruri pe gustul lor și aproape deloc în caz contrar. Ei consideră că dacă faci ceva ce îți place, atunci cu siguranță vei face bine acel lucru.

Zodia SăgetătorÎn ceea ce privește trăsăturile negative ale persoanelor născute în zodia Săgetatorului, aceste  nu sunt foarte multe la număr, dar sunt destul de bine întemeiate. Unul dintre obiceiurile proaste ale acestor nativi este faptul că-i ia gura pe dinainte în cele mai multe cazuri. Din dorința de face totul distractiv, nu odată se întâmplă ca ei să exagereze  prea mult. Iar pentru unele persoane din jurul lor, acest lucru s-ar putea să fie destul de deranjant.

Conform zodiacului dragostei, persoanele născute în zodia Săgetătorului se împacă cel mai bine cu persoanele născute în Berbec și Leu.

Câteva lucruri interesante și bine de știut despre persoanele născute în zodia Săgetătorului:

  • Joia este ziua lor norocoasă din săptămână. În această zi ei pot da dovadă de foarte multă seriozitate și dăruire în ceea ce fac, astfel făcând ca productivitatea lor să atingă cote maxime.
  • Metalul asociat zodie Săgetătorului este Staniul.
  • Cifrele norocoase pentru nativii din Săgetător sunt: 7 și 5.
  • Piatra prețioasă și aducătoare de noroc, pentru ei este Opalul.
  • Culoarea asociată acestei zodii este albatru.
  • Floarea asociată acestei zodii – Narcisele.
  • Fructul asociat Săgetătorilor este Căpșuna.

Dea lungul timpului, în zodia Săgetătorului s-au născut celebrități precum: Ludwing von Beethoven, Wiston Churchill, Frank Sinatra sau Brad Pitt.