Acasa / Zodiac European / Zodia Scorpion

Zodia Scorpion

Scorpionul este cel de-al optulea element al zodiacului european și este guvernat de către planeta Pluton. Din lista de elemente primordiale ale Universului, zodiei Scorpionului îi este atribuită Apa – este o zodie de Apă. Alături de Taur, Leu si Vărsător, Scorpionul alcătuiește grupa semnelor zodiacale fixe. Pentru a te bucura de protecția astrală oferită de zodia Scorpionului, trebuie să fi născut în perioada 23 Octombrie – 21 Noiembrie.

În general, persoanele născute în zodia Scorpionului se caracterizează prin fermitate, motivație, pasiune, loialitate, perseverență, seriozitate și calm. Scorpionilor le place să fac lucrurile cu calm și foarte multă atenție. Ei nu se dau bătuți până nu duc lucrurile la bun sfârșit. Iar tenacitatea de care dau doavadă este foarte greu de egalat de către nativii din alte semne zodiacale. O altă caracteristică care este întâlnită la majoritatea Scorpionilor este faptul că sunt firi analitice. Din această cauză ei au capacitatea a oferi soluții concrete aproape la orice problemă care le iese în cale, atât pe plan profesional, cât și familial.

Zodia ScorpionPrivind trăsăturile nativie ale persoanelor născute în zodia Scorpionului, vom observa că nici acestea nu sunt puține. Scorpionii pot fi caracterizați negativ prin gelozie, secretomanie, temperament coleric, intoleranță. Chiar dacă nu sunt puține, părțile negative ale nativului din zodia Scorpionului sunt greu de descoperit. Atâta timp cât te conformezi cerințelor lui, nu vei avea ocazia să-i vezi și acestă latură. Dacă din nefericire ajungi să-l calci pe coadă pe Scorpion, atunci să nu te surprindă modul în care îți va răspunde. Pentru el este foarte greu de conceput faptul că cineva poate să-l trateze necorespunzător.

Conform zodiacului dragostei, pe plan sentimental și relațional, persoanele născute în zodia se înțeleg cel mai bine persoanele născute în Rac sau Pești.

Câteva lucruri interesante și bine de știut despre persoanele născute în zodia Scorpionului:

  • Ziua din săptămână, norocoasă și cu productivitate maximă pentru nativii din zodia Scorpionului este Marți.
  • Metalul asociat acestei zodii este Oțelul.
  • Cifrele norocoase pentru nativii din Scorpion sunt 4 și 2.
  • Piatra prețioasă și aducătoare de noroc este Granatul.
  • Culorile asociate acestei zodii sunt Roșul închis și Violetul.
  • Floarea asociată nativilor din Scorpion este reprezentată de Crizanteme.
  • Fructul asociat Scorpionilor  – strugurii negri.

Dea lungul timpului în zodia Scorpionului s-au născut celebrități precum: Voltaire, Pablo Picasso, Bill Gates, Julia Roberts sau Leonardo DiCaprio.