Zodia Taur

Taurul este cel de-al doilea semn zodiacal al zodiacului european și este guvernat de către planeta Venus. Elementul primordial Universului, atribuit acestui semn zodiacal este Pământul.  Semnul zodiacal al taurului face parte din categoria semnelor zodicale fix, formând alături de:  Leu, Scorpion și Vărsător, Crucea fixă. Zodia Taurului oferă procție astrală tuturor persoanelor născute în perioada 21 Aprilie – 20 Mai.

Persoanele născute în zodia Taurului sunt o fire meticuloasă, lentă, practică și cu foarte multă răbdare. Nativul născut în Taur este aproape întotdeauna calm, greu de mâniat, dar și când este nervos să nu te afli în preajma lui. El își dorește tot timpul să știe că este în siguranță, se ferește foarte tare de situațiile riscante, indiferent de natura lor. În general, persoanele născute în zodia Taurului se caracterizează prin: onestitate, integriate, calm, intenții bune – aproape de fiecare dată.

Zodia TaurPrivind partea negativă a zodiei taur, faptul că nativii din această zodie sunt în general o fire calmă și lentă, pentru alte zodii, mai active și mai impulsive, precum berbecii, taurul poate fi considerat o persoană plictisitoare. Chiar dacă nativii acestei zodii, sunt plini de iubire și de gânduri bune, faptul că sunt prea ”înceți”, poate fi considerat un aspect negativ. Tocmai din această lipsă de energie a lor, o altă caracteristică care poate fi atribuită taurilor, de această dată negativ, este lenea.

Conform horoscopului dragostei, pe plan sentimental, persoanele născute în zodia Taurului sunt compatibile cu persoanele născute în Fecioară și Capricorn.

Lucruri pe care e bine să le știți despre persoanele născute în zodia Taurului:

  • Ziua norocoasă a săptămânii, pentru ei este ziua de Vineri – ziua când se simt în largul lor și când productivitatea lor este la nivel maxim.
  • Metalul asociat nativilor acestei zodii este Cuprul.
  • Cifrele norocoase pentru Tauri sunt 4 și 6.
  • Floarea asociată nativilor din Taur este Macul Roșu.
  • Piatra prețioasă și dătătoare de noroc, pentru Tauri este Smaraldul.
  • Culoarea preferată a Taurilor este Turcoazul.
  • Fructul prefearat al persoanelor născute în zodia Taurului este Banana.

Dea lungul timpului, în zodia Taurului s-au născute celebrități precum: Dante Aligheri, William Shakespeare și Karl Max.