Acasa / Zodiac European / Zodia Vărsător

Zodia Vărsător

Vărsătorul este cel de-al unsprezecelea element al zodiacului european și este guvernat de către planeta Uranus. Din lista de elemente primordiale ale Universului, zodiei Vărsătorului îi este atribuit Aerul – este zodie de aer. Alături de Taur, Leu și Scorpion, Vărsătorul face parte din grupa semnelor zodiacale fixe. Pentru a te bucura de protecția astrală oferită Vărsător, trebuie să fi născut în perioada 20 Ianuarie – 18 Februarie.

În general, persoanele născute în zodia Vărsătorului sunt o fire: prietenoasă, independentă, intuitivă și cu o companie foarte plăcută. Vărsătorul nu se va limita niciodată doar la ceea ce-i cer din jurul său, tot timpul el va încerca să ofere mai mult. În ceea ce privește parteneriatele, Vărsătorul se integrează foarte bine de fiecare dată, iar cei din jurul să nu se vor plictisi niciodată de el. Privind lucrurile dintr-o altă perspectivă, cei născut în zodia Vărsătorului sunt niște persoane cu un dezvoltat simț al esteticului. Ei știu să aprecieze lucrurile frumoase și de calitate.

Zodia VărsătorÎn ceea ce privește trăsăturile negative ale persoanelor născute în zodia Vărsătorului, acestea nu pot fi considerate neapărat negative, dar nici bune nu sunt. Vărsătorilor le place să fie o fire destul de închisă,  lor nu le place să împărtășească cu alții ceea ce ei simt cu adevărat. Chiar dacă în cadrul unui grup, membrii acestuia vor fi mulțumiți de prestația Vărsătorului,  ceea ce simte Vărsătorul nu este întotdeauna ceea ce și oferă. Pe de altă parte, Vărsătorii țin foarte mult la propriile lor opinii, dacă vreodată ajungi cu ei la o discuție contradictorie e clar că asta va fi o polemică.

Conform zodiacului dragosite, pe plan sentimental și relațional, persoanele născute în zodia Vărsătorului se înțeleg cel mai bine cu persoanele născute în Gemeni și Balanță.

Câteva lucruri pe care e bine să le cunoști despre persoanele născute în zodia Vărsătorului:

  • Ziua norocoasă din săptămână, pentru acești nativi este ziua de Miercuri. În această zi, productivitatea lor poate atinge cote maxime.
  • Metalul asociat nativilor din zodia Vărsătorului este Aluminiul.
  • Cifrele norocoase ale celor născuți în zodia Vărsătorului sunt 7 și 1.
  • Piatra prețioasă și norocoasă pentru nativii din zodia Vărsător este Ametistul.
  • Culoarea reprezentativă a acesti zodii este Turcoazul.
  • Floarea asociată Vărsătorului este Orhideea.
  • Fructul asociat zodiei Vărsător este Papaya.

De-a lungul timpul în zodia Vărsătorului s-au născut celebrități precum: Wolfgang Amadeus Mozart, Abraham Lincoln, Jules Verne sau Paris Hilton.