Acasa / Astrologie / Astrologia economico-financiara

Astrologia economico-financiara

Astrologia economico-finanaciara porneste de la ideea ca orice intreprindere a omului are un destin prescris conform dispozitiei astrale (sau asa-zisului moment astrologic), la fel precum a fost prescrisa soarta omului de momentul astrologic, atunci cand acesta a venit pe lume. Ora, data si locul in care are loc o astfel de intrepredinre constituie elementele astrogramei respectivei intreprinderi si se interpreteaza corespunzator unei simbolistici speciale.

Prin intreprindere facuta de mana omului s-ar putea intelege semnarea unui contract financiar, inceperea constructiei unei locuinte etc. Conform astrologiei economico-financiare, putem prevede mai mult sau mai putin soarta acestor lucru in functie de locul, data si ora la care a avut loc evenimentul si in functie de dispozitia astrilor pe cer.

Astrologia economico-financiara

Astrologia economico-financiara

Aceasta ramura importanta astrologica sta alaturi de altele la baza astrologiei actuale, chiar daca in timp omul a inceput sa-i acorde din ce in ce mai putin interes, asta nu inseamna ca ea nu ne este de un real folos. Datorita faptului ca in timp omul a incercat sa dea din coate cat s-a putut ca sa iasa in evidenta inclusiv pe plan finaciar, astrologia economico-financiara a inceput sa capate un puternic caracter individual.

Un contract spre exemplu este semnat de cel putin doua parti asta nu inseamna ca pentru amebele parti viitorul contractului va fi acelasi. Drept urmare, de fiecare data astrologia economico-financiara trebuie vazut pe cazuri particulare, ea avand ma putina relevanta la nivel global.