Acasa / Astrologie / Cum ne influenteaza Luna Plina din Capricorn

Cum ne influenteaza Luna Plina din Capricorn

Luna Plina din Capricorn este evenimentul astral care marcheaza ziua de Sambata, 12 iulie 2014. In dupa-amiaza zilei, la ora 14:24, ora Romaniei, Soarele din zodia Racului si Luna din zodia Capricornului formeaza faza de Luna Plina. Acest eveniment astral care maracheaza destul de puternic mijlocul lunii iulie 2014 inseamna schimbari radicale, fie ca ni le dorim, fie ca nu. Iar mai mult decat atat ele vor veni acolo unde ne asteptam mai putin.

Cum ne afecteaza Luna Plina din Capricorn?

Pentru a intelege mai bine fenomenul de Luna Plina din zodia Capricornului trebuie sa cunoastem principalele elemente cheie ale acestui femenon: Capricornul si Racul. Capriconul este unul dintre cele patru elemente definitorii ale Crucii Cardinale, alaturi de Berbec, Rac si Balanta. Iar principala trasatura definitorie a acestei zodii este pragmatismul – orientare spre lucruri care ofera utilitate practica. De cealalta parte, Racul, este elementul care vine cu o trasatura definitore diametral opusa. Daca Capricornul este orientat spre lucruri practice, spre lucruri carora trebuie sa le gaseasca neaparat o utilitate, Racul este cel care pune accentul pe emotivitate, pe trairi interioare si nicidecum pe lucruri materiale.

Faza de Luna Plina din data de 12 iulie 2014, cu Soare in Rac, este elementul declansator al unei serii de evenimente menite sa ne schimbe atat modul de gandire, cat si comportamentul nostrul in raport cu cei din jurul nostru. Pe de alta parte, schimbari vor fi atat pe planul financiar, cat si pe cel profesional. Cu totii trebuie sa incercam sa tinem pasul cu aceste schimbari pentru ca daca nu reusim sa facem acest lucru, atunci nu vor fi unele de bun augur, nu vor fi deloc in favoarea noastra, iar cu siguranta ca nimeni nu-si doreste acest lucru. Probabil ca va intrebati ce anume sta la baza acestor schimbari, cine le sustine? Raspunsul este unul singur – Pluton, care din data de 14 aprilie se afla in zodia Capricornului, in miscare retrograda. El fiind motorul schimbarilor, ne impinge de la spate sa renuntam la vechi obiceiuri, la relatii de afaceri, la parteneriate, iar acum fiindca Pluton este retrograd trebuie sa avem mare grija sa nu renuntam si la cele care ne aduce beneficii, indiferent de forma lor.

Luna Plina din Capricorn

Luna Plina din Capricorn

De cand a intrat Soarele in zodia Racului, multi dintre noi ne-am axat mai putin pe lucrurile materiale, insa, incepand de acum raportul de forte se schimba. Si nu gresim deloc daca spunem ca in bine. Luna Plina din Capricorn ne impinge de la spate sa incercam sa gasim un echilibru in tot ceea ce facem. Daca pana acum gasirea unui echilibru ni se parea un lucru imposibil, ea ne deschide ochii, ne face sa putem distinge mai bine binele de rau, prietenii de dusmani, iar cel mai important – realitatea de iluzie.