Acasa / Astrologie / Cum ne afecteaza Luna Noua din Rac

Cum ne afecteaza Luna Noua din Rac

Luna Noua din Rac este evenimentul astral carea marcheaza ziua de Vineri, 27 iunie 2014, pentru toti nativii. Astazi, la ora 11 si 12 minute, ora Romaniei, in zodia Racului a avut loc faza de Luna Noua. Din punct de vedere astrologic, indiferent de semnul zodiacal de care apartinem, pentru toata lumea, Luna Noua inseamna noi inceputuri si deschiderea spre noi orizonturi. Daca pana nu de mult nici macar nu am fi indraznit sa ne gandim la aceste orizonturi, odata cu faza de Luna Noua din zodia Racului, acestea au devenit accesbile.  S-a creat o oportunitate pentru fiecare dintre noi si ar fi pacat sa nu profitam de ea. Acest eveniment astral, nu doar ca ne ajuta sa incepem lucruri noi, dar totodata ne va ajuta si sa le ducem la bun sfarsit.

Avand in vedere ca Luna Noua a avut loc in zodia Racului, semn zodiacal care este guvernat chiar de catre Luna, intenstitatea vibratiilor transmise este mult mai  puternica. Pentru a intelege mai bine implicatiile fazei de Luna Noua din zodia Racului, trebuie neaparat sa amintim cateva lucruri importante despre aceasta zodie. Racul este o zodie de apa, ofera protectie astrala persoanelor nascute intre 22 iunie si 22 iulie, iar alaturi de Berbec, Balanta si Capricorn, Racul reprezinta unul dintre cele patru elemente care alcatuiesc Crucea Cardinala. Mai multe informatii despre aceasta zodie puteti citi in profilul astrologic al zodie Rac.

Ce inseamna Luna Noua din Rac?

Luna Noua din Rac

Luna Noua din Rac

Luna Noua din Rac, pe langa ca inseamna noi inceputuri, speranta si cresterea increderii in fortele proprii, ea ne ajuta sa ne exprima mai bine sentimentele fata de cei apropiati si in special fata de acea persoana unica din viata noastra. Pe de alta parte, faptul ca ne putem exprima clar emotiilor si tot ceea ce simtim noi cu adevarat fata de ce apropiati noua, acest lucru ne ajuta sa ne cunoastem mai bine, sa ne curatam sufletul si sa ne ofere o stare de libertate pe care nu am mai trait-o de ceva timp.

Privind lucrurile dintr-o alta perspectiva, Luna Noua din Rac este un moment in care fieare dintre noi, cunoscandu-ne mai bine dorintele, vom incerca sa facem lucrurile mai bine, sa fie cat mai mult in anvantajul nostru. Ca va fi bine sau nu, cu totii vom incerca sa ne ghidam dupa ceea ce ne spune inima, sufletul, si nu neaparat dupa ceea ce ne spune mintea. Acest aspect poate fi atat in favoarea noastra, cat si-n defavoarea noastra. Iar din aceasta cauza, indicat ar fi sa fim catusi de putin prudenti in aceasta perioada, indiferent de situatie si chiar daca nu vedem niciun indiciu care sa ne spuna ca in calea noastra mai exista si „gropi”, si ca drumul nu este chiar asa bun precum pare.

Avand in vedere ca atat Racul, cat si Luna sunt reprezentatii ai feminitatii, perioada imediat urmatoare acestui eveniment este una mai mult decat benefica pentru femei, dar in special pentru femeile din zodia Racului. Sa nu uitam ca si Soarele se afla tot in acest semn zodiacal. Femeile nu doar ca vor avea ocazia sa tina in mana fraile unor situatii destul de importante, dar din fericire pentru ele, vor avea si un important cuvant de spus cu privire la luarea unor decizii importante: in familie sau la locul de munca.

Per ansamblu, evenimentul de Luna Noua din Rac este unul benefic pentru fiecare dintre noi. Acum, la sfarsitul primei luni de vara, acest eveniment astral ne-a oferit fiecaruia dintre noi sansa de a ne curata sufletul, mintea si de a face niste alegeri inspirate, in toate activitatile noastre.