Acasa / Astrologie / Femeia din zodia Leu

Femeia din zodia Leu

Femeia Leu poate fi cunoscuta de la distanta prin generozitatea si splendoarea ei. Ea incearca tot timpul sa pozeze in femeia simpatica, generoasa, plina de iubire si care straluceste, atat la propriu cat si la figurat. Pe de alta parte, in viata de cuplu, femeia nascuta in zodia Leului este cat se poate de loaila si iubitoare. Ea este in stare sa faca orice sacrificiu pentru persoana iubita si poate trece foarte usor cu vedere atunci cand partenerul de viata o supara.

Pe plan profesional, leoaica nu poate trai fara realizari marete. Realizari care sa o aduca in centrul atentiei, iar aceste momente fiind acele momente cand i place sa straluceasca la cote maxime. Privind lucrurile dintr-un alt unghi, tot pe plan profesional, femeia nascuta in zodia leului este un lider innascut. Atunci cand detine o functie de conducere, productivitatea nativei din zodia leului este maxima. Exact opusul situatie cand ea este ceva trebuie sa se subordoneze. Leoaica stie sa se faca ascultata si stie cum sa ajunga la sufletul  si la mintea celor pe care trebuie sa-i cordoneze, motiv pentru care succesul i este garantat.

Despre femeia leu

Femeia Leu

Femeia din zodia Leu

Privind partile negative ale femii nascute in zodia leului, aceste nu sunt foarte multe dar sunt semnificative. Leoaica nu poate accepta niciun fel de constrangeri pe plan profesional. Ei i place sa detina controlul si sa se simta in largul ei. Orice iesire din zona ei de confort o poate darama atat de tare incat cu greu isi mai pote reveni la starea initiala. Acelasi lucri poate fi spus despre femeia din zodia Leului chiar si in viata de familie. Desi poate ierta usor, femeii nascute in zodia leului i place sa detina controlul asupra lucrurilor din viata de cuplu. Daca partenerul ei de viata o poate asculta si sa-i respecte dorintele, atunci acesta din urma va fi cel mai fericit om de pe pamant. Leoaica isi va da toata silita sa-l faca fericit.

In societate, femeile nascute in zodia Leului, ele se simt cel mai bine pe ringul de dans. Este locul unde, alaturi de un partener potrivit pot sa se desfasoare asa cum isi doresc. Nimeni si nimic nu le poate sta in cale.