Acasa / Astrologie / Femeia născută în zodia Berbecului

Femeia născută în zodia Berbecului

Femeile născute in zodia berbecului sunt o fire independentă și foarte ambițioasă. Ele își croiesc singure drumul în viață și nu accepta ca nimeni sa le dicteze in vreun fel acestă cale. Chiar dacă pe drumul vietii mai dau si de obstacole, de fiecare dată ele găsesc motivația necesară pentru a le trece cu bine si pentru a ajunge acolo unde și-au propus. Pentru femeile din berbec nu există sintagma ”nu pot”, ele tot timpul găsesc o soluție salvatoare atât pentru ele cât și pentru cei din jurul lor.

În general, femeia născută în zodia berbecului  se mișcă foarte repede atunci când este vorba de luat decizii, ea nu lasă niciodată loc și pentru părerile celor din jurul său. Pentru ea individualismul este un lucru sfânt și pe care îl respectă cu sfințenie.

Femeia BerbecO altă trăsătură a femeilor din zodia berbecului este firea energică și tot timpul plină de inspirație. Acestă caracteristică le ajută foarte mult pe femeile din această zodie în viața de familie. La ele acasă, în general este raiul pe Pământ, ele știu să organizeze totul cu atât de multă înspirație încât toată familia să fie fericită.

Chiar dacă per ansamblu femeia din berbec pare să nu aibă defecte, cu toate acestea are și ea un mare defect dacă-l putem numi așa. Femeia din berbec nu știe să țină secrete, atât față de partenerul ei de viață cât și față de celelalte persoane din viața ei. Pentru ea adevărul este un lucru care trebuie spus de fiecare dată fără nicio scuză.

Pe plan profesional, femeile din berbec în general sunt lideri. Având în vedere că ele știu foarte bine să se organizeze și niciodată nu duc lipsă de idei iar adevărul este tot timpu primul lucru pe care îl spun, cei din jur le acordă foarte mare încredere și tot timpul vor încerca să-i fie loiali femeii lider din zodia berbecului.

Făcând un mic rezumat, cuvintele cheie care ar putea definii femeia berbec sunt: simplitate, onestitate, inspirație, individualism, ambiție și creativitate.

Photo source: pinterest(dot)com