Acasa / Astrologie / Femeia nascuta in zodia Gemeni

Femeia nascuta in zodia Gemeni

Femeia nascut in zodia Gemeni poate fi recunoscuta de la mare dinstanta, pentru intelectul sau. Femeii din gemeni i place sa iasa in evidenta, i place sa comunice, dar in acelasi timp i place sa fie implicata in tot felul de activitati. Niciodata nu vei gasi fara ocupatie o femeie nascut in zodia gemenilor, fie ea si de moment. Acesta femeie simte tot timpul ca trebuie sa aiba spre ce sa-si canalizeze energia. Si nu oricum, ci intr-un mod cat mai folositor cu putinta.

Ceea ce foarte putina lumea stie despre femeile nascute in zodia Gemenilor este ca desi acestea dau dovada de o inteligenta aparte, sunt energice si tot timpul se afla in cautare de ce va nou, tocmai aceste aspecte, dintr-un anumit punct de vedere pot fi considerate ca fiind si partea negativa a femeilor nascute in zodia gemenilor. Aceste lucruri punand-o intr-un plan paralel cu realitatea. Evident, acest lucru atrangand dupa sine destul de multe necazuri pe plan personal si familial.

Femeia GemeniDesi in plan profesional, femeia din gemeni se descurca excelent, atunci cand vine vorba de planul familial, lucrurile nu stau chiar asa. Ea incearca din rasputeri sa se lupte si sa se imparta intre viata de familie si cea profesionala, dar din pacate, doar pe a doua reuseste sa o faca cum trebuie. Chiar daca ea, femeia din gemeni, da dovada de multa iubire fata de cei dragi ei si este in stare sa faca orice pentru a le fi pe plac, totusi uneori acestia-i simt lipsa. Ea aflandu-se doar pe planul profesional si nimeni si nimic nu poate sa o clinteasca de acolo pana nu-si duce treaba la bun sfarsit.
Per ansamblu, femeia nascuta in zodia Gemenilor trebuie privita ca un luptator plin de energie, care incearca tot timpul sa faca sa fie bine pe plan familial si sa exceleze pe plan profesional. Chiar daca uneori i se simte lipsa in familie, aceasta se va stradui din rasputeri ca atunci cand se intoarce sa-si recompenseze familia pentru „absenta” sa.

Photo source: mobavatar (dot) com