Acasa / Astrologie / Femeia născută în zodia Taurului

Femeia născută în zodia Taurului

Femeia născută în zodia Tarului este cunoscută pentru tăria interioară de care dă dovadă indiferent de situație. Femeia din Taur este capabilă să reziste atât la presiune cât și la bucurie, ea nu se va plânge niciodată că o anumită situație a fost prea dificilă pentru ea.

În general, femeile născute în zodia Taurului sunt foarte pricepute să facă bani. Ele pot face bani chiar și din piatră seacă. Inteligența de care dau dovadă le ajută să aibă o stabilitatea financiară pe tot parcursul vieții. Foarte rar se întâmplă să auzi o femeie din Taur care să spună că ea nu are bani, iar dacă nu are, acest lucru va fi pentru un timp foarte scurt.

Ceea ce foarte puțină lumea știe despre femeia din taur este faptul că ea iubește să facă agoniseală. Ea niciodată nu se va plânge că are prea mult, indiferent cât de mult ar avea dintr-un anumit lucru, ei i se pare că are foarte puțin. Acest lucru este general valabil pentru: bani, bijuterii, haine, încălțăminte etc. Iar pentru că tot venii vor de haine și încălțăminte, femeia din taur are foarte mult bun-gust atunci când vine vorba de ținută. Știe să combine hainele în așa fel încât tot timpul lasă impresia că ținuta ei va stârni un nou trend.

Femeia Taur

Femeia Taur

În viața de familie, femeile din taur sunt foarte meticuloase și foarte iubitoare. Pentru că femeii din Taur îi pasă foarte mult de ceea ce zic cei din jurul ei, ea tot timpul va încerca să facă viața ei de familie să pară ideală. Nu doar că va încerca, dar răbdarea de care dă dovadă o va ajuta în atingerea acestui obiectiv.

Cei care care au în viața lor o femeie născută în zodia Tarului ar trebui să știe că niciodată nu trebuie să o forțeze să facă lucruri care nu-i sunt pe plac acesteia. Nu doar că nu le va face cum trebuie dar cu toate că ea dă dovadă de o putere de stapânire foarte marea, la un moment dat va răbufni și atunci să nu fi în preajma ei.

Femeia taur ar putea fi etichetă și descrisă cu următoarele cuvinte cheie: răbdare, tărie interioară, inteligență, credință, bun-gust, și iubire.

Photo source: djfunworld(dot)com