Acasa / Astrologie / Femeia Rac

Femeia Rac

Femeia Rac poate fi recunoscuta cu usurinta pentru dragostea ei fata de familie si pentru stilul inconfundabil de sotie iubitoare. Majoritatea lucrurilor se leaga in jurul femeii nascute in zodia Racului prin dragoste. Pentru femeia din zodia Racului e foarte simplu, daca dragoste nu e, nimic nu e. Ea da dovada de foarte multa putere de iubire si de expresivitate emotianala atunci cand este vorba de afectiune si iubire.

Fericirea femeii nascute in zodia Racului nu consta in lucruri scumpe, desi nu refuza un cadou scump,  dar adevara ei bucurie sta in lucruri simple si placute. Lucruri facute alaturi de cei dragi ei. Tocmai din acest motiv, ea nu tinde foarte mult sa-si dezvolte o cariera, ci mai degraba prefera sa fie o mama buna, o sotie iubitoare, o femeie de casa, care sa duca pe umerii ei toate grijile gospodariei.

Femeia RacDaca este sa privim partea negativa a femeilor nascute in zodia Racului, lucruri nu mai sunt chiar atat de simple. Femeia Rac este foarte greu de descifrat, este foarte greu sa afli ce-si doreste ea cu adevarat sau ce anume nu-i convine intr-o anumita situatie. Ea prefera sa tina pentru ea, atunci cand nu-i convine, rareori isi da arama pe fata. O alta trasatura negativa a femeilor nascute in zodia racului poate fi considerata si firea emotiva. Ele se ataseaza foarte usor de anumite lucruri, iar odata ce au facut acest lucru, nici cu o munca titanica de convingere nu le vei mai putea separa de acel lucru. Aceasta trasatura poate fi considerta punctul lor slab. Acea slabiciune de care nu putini sunt cei care profita, sau incearca sa profite.

In relatiile cu ceilalti, in special cu cei de la locul de munca, femeii nascute in zodia Racului i place sa domine. I place sa fie intr-o functie de conducere si sa aiba un cuvant de spus  in relatiile cu cei din jurul ei. Datorita faptului, ca este o fire emotiva, femeia Rac deseori da dovada de un talent iesit din comun la tinut prelegeri, atat in fata unui public format din subalterni, dar si in fata unui public divers. Emotia pe care ea reuseste sa o transmita prin intermediul vorbelor, i va fi de mare ajutor in a se face auzita si sa transmita mesajul dorit.

Photo source: mobavatar (dot) com