Acasa / Astrologie / Horoscopul zilei de 10 Decembrie 2013

Horoscopul zilei de 10 Decembrie 2013

Horoscopul zilei de Marti, 10 Decembrie 2013 ne prezinta doua evenimente astrale destul de importante: Luna va parasi zodia pestilor, loc unde si-a format primul patrar, in data de 9 Decembrie si va intra in zodia Berbecului, iar cel de-la doilea eveniment este dat de trigonul format de Mercur din Sagetator si Uranus din Berbec.

Chiar daca ziua de 10 Decembrie ne aduce un nou inceput, intrarea Lunii in zodia Berbecului, chiar si in aceasta situatie lucrurile nu vor fi intocmai bune. Faptul ca Luna se afla in opozitie cu Marte, care se afla in zodia Balantei, face ca multe lucruri sa fie tocmai invers de cum ni le-am dori. Ziua poate incepe cu niste discutii aprinse cu colegii de munca, primirea unor vesti nu tocmai bune sau aflarea unui adevar dureros.

Horoscop 10 decembrie 2013

Horoscop 10 Decembrie 2013

Horoscop 10 Decembrie 2013

La un interval de timp destul de mic, dupa intrarea Lunii in zodia Berbecului, aceasta va forma o conjunctie cu Uranus. Acesta pozitionare astrala ne facem sa ne dezicem de aproape orice numai sa ne simtim liberi. Incarcatura emotionala primita de pe urma urma impulsurilor astrale trimise de acest mic eveniment astral este mult peste ceea ce putem noi suporta. Asadar, nu trebuie sa ne facem prea multe griji daca vom simti ca totul se destrama in jurul nostru sau ca nu ne mai pricepem la nimic – e doar o faza de scurta durata. Va dura cel mult pana la mijlocul zilei, atunci cand Mercur din zodia Sagetatorului va forma un trigon cu Uranus din Zodia Berbecului.

Trigonul format de cele doua planete ne ajuta sa gasim un echilibru in toata dezordinea creata de  evenimentele precedente. Cel mai probabil, pentru multi dintre noi, ziua de 10 decembrie va fi cea mai interesanta zi din aceasta saptamana. Daca ea va incepe destul de rau, continuarea ei va fi o mare surpriza pentru multi dintre noi. Va fi un moment in care multe adevaruri vor iesi la iveala. Combinatia astrala este de asa natura incat nimeni nu va putea ascunde nimic. Iar aflarea unui adevar, pentru multi dintre noi poate insemna o mare usurare. Drept urmare, ziua se va termina intr-o nota mult mai optimista decat am inceput-o.