Acasa / Astrologie / Influenta lui Mercur din Capricorn

Influenta lui Mercur din Capricorn

Cum ne influenteaza Mercur din Capricorn

Unul dintre principalele evenimente astrologice care marcheaza luna Decembrie este dat de intrarea lui Mercur in Capricorn, de astazi, 17 Decembrie 2014. Acest eveniment, indiferent de zodia in care ne-am nascut, are un puternic cuvant de spus pentru fiecare dintre noi.

Principala sa influenta se rasfrange: asupra modului in care vom lua decizii, asupra atitudinii de care vom da dovada in situatiile prin care vom trece, asupra modului in care vom comunica cu cei din jurul nostru si asupra modului in care ne vom raporta la activitatea noastra profesionala.

Influenta lui Mercur din Capricorn

Influenta lui Mercur din Capricorn

Tranzitul lui Mercur prin zodia Capricornului, majoritatea dintre noi ar trebui sa-l vedem cu ochi cat se poate de buni. Dupa cum precizam si-n horoscopul lunii Decembrie: „In luna Decembrie, salvarea noastra este data de intrarea lui Mercur in Capricorn. Cu aceasta ocazie vom reusi sa ne mai adunam, sa ne mai punem ordine in viata profesionala si in sfarsit sa gasim o cale pe care sa o urmam. Productivitatea noastra va incepe sa prinda din nou contur, sa se vada, iar stresul profesional va incepe sa dispara putin cate putin de pe chipurile fiecaruia dintre noi.”; 

Desi ne aflam la doar cativa pasi distanta fata de Sarbatorile de iarna iar multi dintre noi stau cu si la bucuria de a-i vedea cei dragi la aceeasi masa, Mercur din Capricorn nu ne va lasa sa ne bucuram de aceste lucruri pana nu ne vom pune ordine in activitatea noastra profesionala. Nu ne va lasa sa plecam in vacanta pana nu vom face „curatenie” la locul de munca, ca de sarbatori sa nu mai stam cu gandul la ce ne asteapta cand ne vom intoarce la serviciu.

Din fericire, Mercur ne va ajuta sa rezolvam tot ce ne sta in putinta, iar acolo unde nu vom reusi ne va ajuta sa ne delegam sarcinile unor persoane care le pot gestiona asa cum se cuvine. Seriozitatea care se va putea citi pe chipurile noastre va fi un factor important care ne va creste productivitatea si ne va permite sa terminam mai repede tot ceea ce aveam de facut pana de Craciun.