Acasa / Astrologie / Influenta Lunii asupra destinului

Influenta Lunii asupra destinului

Una dintre premisele de baza ale astrologiei este ca destinul fiecarei persoane este influentat in mod direct de pozitia astrilor pe cer la momentul nasterii. In acest sens, calculul ascendetului si a astrogramei natale este un prim pas pentru o viziune mai in detaliu asupra destinului unui nativ. Putini sunt aceea care stiu ca o mare influenta asupra destinului unei persoane o are si luna, ea trebuie privita ca o ursitoare. Destinul fiecarui nativ este influentat in mod direct si de fazele lunii dupa cum urmeaza:

Persoanele nascute in Luna Noua si primul patrar:

Persoanele nascute in prima zi vor avea o viata lunga si plina de noroc.

Cei nascuti in a doua zi vor avea doar o parte din cei nascuti in ziua precedenta, vor fi doar norocosi.

Nativii din ziua a treia vor avea un destin care le prevede multi prieteni care sunt persoane importante si influente in societate.

Ziua a patra prevede pentru persoanele nascute in aceasta zi o viata plina de suisuri si coborasuri. Nu se vor bucara prea mult de noroc, dar nici nu se vor necaji prea mult din cauza nesanse, cele doua alterneaza in egala masura.

Cei nascuti in ziua a cincea si a sase vor fi niste persoane care in viata vor da dovada de foarta multa mandrie. Acest lucru va fi de multe ori in defavoarea lor.

Nativi din ziua a sapte sunt o fire aparte care isi doresc sa obtina succesul pe ascuns. Nu neaparat in sensul rau, se feresc sa-si scoata in evidenta dorintele pe care si le doresc sa devina realitate. Drept urmare de ajutor din partea celor din jur nici nu mai incape vorba.

Persoanele nascute intre Primul Patrar si Luna Plina:

Influenta Lunii asupra destinului

Influenta Lunii asupra destinului

In general, persoanele nascute in aceasta perioada vor avea o viata mult mai plina de succes si de realizari decat cea a parintilor lor.

 • Viata nativilor din prima zi inseamna una plina de prosperitate de la nastere si pana la batranete.
 • Persoanele nascute in ziua a doua vor avea parte de o viata destul de usoara. Nu vor fi nevoiti sa depuna prea mult efort pentru a duce o viata buna.
 • Cei nascuti in cea de-a treia zi vor avea parte de o viata in care orice bogatie o vor dobandi doar prin munca.
 • Persoanele nascute in ziua a patra si a cincea din aceasta perioada vor fi niste persoane cu un farmec personal aparte. Lucru care i va ajuta sa-si atinga scopurile in foarte multe situatii.
 • Persoanele nascute in ziua a sasea vor avea parte de mult succes pe parcursul vietii lor. Chiar si cu un efor minim, succesul va fi de partea lor.
 • Nativii din ultima zi a acestei perioade nu vor avea parte de o viata foarte interesanta, dar in schimb vor avea parte multi prieteni pe care se pot baza la bine si la rau.

Persoanele nascute intre Luna Plina si Ultimul Patrar:

Cei nascuti in aceasta perioada vor avea parte de o viata plina de dificultati, dar si tenacitatea de a le depasi.

 • Persoanele nascute in prima zi vor avea parte de reusita in viata, dar cu un pret, acest succes il vor dobandi undeva departe de locurile in care s-au nascut.
 • Cei nascuti in ziua a doua sunt niste persoane nascute pentru a face afaceri. Succesul in afaceri este scris in fruntea lor.
 • Nativii din ziua a treia vor avea parte de succes din cauza intuitiei de care vor da dovada de fiecare data. Aceasta va fi cel mai mare dar din partea vietii si ar trebui sa-l foloseasca ori decate ori considera ca este necesar.
 • Persoanele nascute in ziua a patra vor fi o fire de oameni dotati cu un curaj deosebit. Indiferent de situatie, ei isi vor arata curajul si dorinta de a se arunca in fata.
 • Ziua a cincea le prevede naitivilor sai o viata destul de incurcata atunci cand vine vorba de bani. Toata viata ei vor trebui sa aiba mare grija atunci cand vine vorba de bani.
 • Cei nascuti in ultimele doua zile ale acestei perioade vor avea parte de un destin destul de asemanator si de plin de succes datorita faptului ca intr-un fel sau altul ei vor ajunge sa aiba in mainile lor putere de decizie.

Persoanele nascute intre Ultimul Patrar si Luna Noua:

In general, viata acestor nativii va insemna afectiune si onesitate.

 • Primele doua ale acestei perioade inseamna pentru nativii lor, fericire alaturi de familie.
 • Ziua a treia si a patra inseamna o viata in care acesti nativi vor intr-un fel sau altul, tot timpul, dependeti de cineva. Fie ca e vorba de familie, prieteni sau servici tot timpul ei vor fi legati de ceva si trebuie sa actioneaze doar cum le permite acel ceva.
 • Persoanele nascute in ziua a cincea vor fi niste parinti ideali. Copiii lor vor cei mai fericiti de pe pamant.
 • Ultimele doua zile ale acestei perioade pervad in destinul nativilor lor, multe castiguri banesti bazate pe loialitate lor.