Acasa / Astrologie / Influenta Soarelui din fiecare zodie

Influenta Soarelui din fiecare zodie

Influenta Soarelui din fiecare zodie, in cadrul acestui articol o sa va prezentam influenta pe care o are Soarele, Astrul Suprem asupra fiecarei zodii. Soarele are cea mai influenta asupra unei zodii in momentul in care se afla in domiciliul acesteia.

Soarele in zodia Berbec, da putere, vointa, energie, independenta si aptitudini pentru activitatile publice. Inclinatii spre muzica si intelectualism. Da placere calatoriilor, explorarii si muncii stiintifice, dar cel mai important lucru pe care il ofera este capacitatea optima de conducator.

Soarele in zodia Taur, da caldura sufleteasca, fermitate si spirit justitiar. Ambitie de ridicare peste medie si exercitarea mai multor profesii. Castig de bani si de bunuri de la parinti si rude.

Soarele in zodia Gemeni, da gandire puternica si versatila. Talentele se pot adapta oricarei situatii. Horoscopul feminin indica doua casatorii si nasteri de gemeni. Horoscopul masculin indica activitate publica si multe calatorii.

Soarele in zodia Rac, indica dragoste de casa, viata lunga si dorinta de placeri. Atata timp cat Soarele se afla in zodia racului orice obstacole si deziluzii pot fi depasite cu rabdare. Este o perioada optima pentru avocati, medici sau conducatori politici.

Influenta Soarelui din fiecare zodie

Influenta Soarelui din fiecare zodie

Soarele in zodia Leu, indica placerea de a fi autoritar, ambitie, generozitate si simpatie. Caracter usor iritabil, nervos si nelinistit. Este o perioada optima pentru actori, profesori si instrutori. Deseori tendinte spre dezordine psihica. Numeroase talente.

Soarele in zodia Fecioara, indica numeroase talente, capacitate de analiza, dragoste pentru amanunte, inclinatii muzicale si artistice. Aviditate pentru castigul material. Casatorie nefericita. Trebuie sa fi incurajat de prieteni. Nu suporti pozitia de subordonat.

Soarele in zodia Balanta, ofera caracter sociabil, romantic, afectuos si iubire pentru frumusete, pentru arta si pentru muzica. Posibilitatea de deziluzie in casatorie si dificultati in timpul logodnei. Calatorii scurte si imaginatie. Atasament de parinti si de rude.

Soarele in zodia Scorpion, ofera orgoliu, fermitate si caracter puternic. Posibilitatea de a fi gelosi sau sarcastici in momentul cel mai putin oportun. Asumare multor obligatii. Castig de bani prin intermediul casatoriei in a doua parte a vietii. Inclinatie spre ocultim.

Soarele in zodia Sagetator, ofera generozitate, minte deschisa si dispozitie joviala. Calatorii pe uscat si pe mare, onesitate, preocupari multiple, nersabdare si multe incurcaturi.

Soarele in zodia Capricorn, ofera caracter serios si decis. Spirit practic si calitati de conducator. Dragoste pentru castigul material. Tendinte spre pisalogeala si pesimism. Putini prieteni apropiati. Posiblitatea de a ajunge la o pozitie sociala eminenta.

Soarele in zodia Varsator, inseamna minte cuprinzatoare, simpatii puternice, liberalitate si generozitate. Continuu ajutor dat prietenilor si rudelor. Posibiliatea de a face calatorii numeroase. Inclinatii spre ocultism.

Soarele in zodia Pesti, ofera vivacitate, stari sufletesti schimbatoare. Posibilitati de a ajunge la extremism in sentimente si actiuni. Multe succese dar cateva obstacole. Posibile perioade de depresiune  si de anxietate, posibilita lipsa de perseverenta  si multa responsabilitate.