Acasa / Astrologie / Luna Noua din Sagetator – semnificatii si influente

Luna Noua din Sagetator – semnificatii si influente

Luna Noua din Sagetator, care se formeaza astazi, 22 Noiembrie 2014, este un eveniment astral care, pe deoparte,  amplifica influente pe care ni le transmite Soarele odata cu intrarea lui in zodia Sagetatorului, incepand de astazi. Pe de alta parte, ea are o insemnatate speciala.

Luna Noua din Sagetator – influente

Mai intai de toate trebuie precizat ca Luna Noua care se va forma in Sagetator va fi penultima Luna Noua din acest an. Aceasta Luna Noua prezinta acel moment cand, indiferent de situatia in care ne aflam, trebuie sa depasim barierele care nu ne lasa sa evolum, trebuie sa renastem si sa luam totul de la capat, sperand la mai bine. Vibratiile astrale transmise de Luna Noua din Sagetator sunt de asa natura incat ne incurajeaza sa visam si sa ne facem mari planuri de viitor. Aceste impulsuri se datoreza faptului ca Sagetatorul este reprezentantul: viziunii si adevarului. El este cel care ne face sa ne largim orizonturile gandirii si totodata ne indeamna sa depasim toate granitele care ne inconjoara.

Luna Noua din Sagetator

Luna Noua din Sagetator

Luna Noua din Sagetator

Luna Noua din Sagetator este una speciala. Nu putini cunoscatori ai astrologiei spun ca este cea mai buna Luna Noua din an. Si pe buna drepate spun acest lucru. Faptul ca ea scoate la iveala partea noastra creativa, cea pe care nu de putine ori ne temem sa o aratam, acest lucru o face sa fie unica. Aceasta temere este data de frica lovirii de realitate, de faptul ca nu vrem sa ne facem iluzii desarte. Ei bine, Luna Noua din Sagetator accentueaza partea noastra creativa, dar nu toata, ci doar acea bucatica care ofera viziune pentru lucruri care pot fi realizate.