Acasa / Astrologie / Luna Plina in Taur – 17 Noiembrie 2013

Luna Plina in Taur – 17 Noiembrie 2013

In data de de 17 Noiembrie 2013 ca avea loc faza de Luna Plina in zodia Taurului. Este vorba un eveniment astral cu o puternica semnificatie astrologica pentru noi. Luna Plina din Taur are menirea de a scoate in evidenta cateva lucruri foarte importante pentru noi. Lucruri de care desi suntem constienti ca exista, dar nu de putine ori ne este greu sa le aratam celor de jurul nostru.

Principalele aspecte care vor fi evidentiate de Luna Plina din Taur, din data de 17 Noiembrie 2013 sunt reprezentate de scoaterea in evidenta a ceea ce iubim noi cu adevarat si de ceea ce consideram noi ca intr-adevar este o valoare in sufletul nostru. Aceste aspecte sunt scoase in lumina reflectoarelor, tocmai datorita zodiei Taur, care are menirea de a descoperi partea noastra interioara. O parte pe care multi dintre noi o uitam datorita problemelor din viata de zi cu zi.

Luna Plina in TaurLuna Plina din Taur este un bun prilej pentru noi sa descoperim pasiuni pe care le-am dat uitarii, sa descoperim ceea ce ne face pe noi sa ne simtim in siguranta, sau care sunt lucrurile care ne-ar face fericiti cu adevarat. Acest eveniment astral este un bun prilej sa descoperim factorii care stau la baza fericirii noastre. Nu va fi greu sa facem acest lucru, trebuie doar sa lasam lucrurile sa mearga de la sine si sa nu incercam sa le punem piedica, in niciun fel.

Taurul fiind un semn de pamant, el isi va data toata silinta sa ne concentram pe partea naturala a lucrurilor, sa ne concentram pe ceea ce ne dorim noi cu adevart, nu pe ceea ce vor altii. Pe de alta parte nu trebuie sa uitam faptul ca Taurul are guvernator planeta Venus, planeta iubirii. Acest aspect combinat cu aspectele evenimentelor recente, careul dintre Venus si Uranus, respectiv dintre Venus si Pluton, nu face decat sa intareasca vibratiile pe care le va transmite evenimentul de Luna Plina din zodia Taurului.