Acasa / Blog / Ce inseamna sa-ti dai haina de pe tine…

Ce inseamna sa-ti dai haina de pe tine…

In curand vine iarna, iar pe multi dintre semenii nostri ii va prinde pe strazi, fara un acoperis de-a supra capului sau fara o sursa de caldura. Din pacate vedem aceste situatii in fiecare an si nimeni nu face nimic, motiv pentru care vrem sa va aratam cat de mult se pot implica altii pentru semnii lor. Poate in acest fel reusim sa tragem un semnal de alarma.

In cadrul unui experiment social, realizat in Oslo, in Norvegia, un copil imbracat neadecvat pentru o zi de iarna sta intr-o statie de autobuz si tremura de frig. Cei care s-au ocupat de acest experiment social au vrut sa testeze reactia celor care trec pe acolo,  au vrut sa vada daca cuiva ii pasa de acest caz. Din fericire pentru copil, nu unul ci mai multi oameni si oferit propria haina de iarna pentru a se incalzi copilul. Unii chiar daca au ramas intr-o bluză fără maneci sau intr-o camasa, totusi nu s-au dat inapoi si au oferit o mana de ajutor. Pentru a va convinge va invitam sa urmariti materialul video urmator:

Acum, dupa ce ati vazut acest material, va adresam o intrebare, voi cum l-ati fi ajutat pe copil, ati fi procedat la fel?