Acasa / Horoscop 2014 / Horoscop numerologic 2014 – Magia cifrei 7

Horoscop numerologic 2014 – Magia cifrei 7

Pentru a afla cat mai multe detalii despre anul 2014 nu este suficient sa cunostem horoscopului fiecarei zodii in 2014, trebui sa stim mai mult de atat. Trebuie sa cunostem si semnificatia anului 2014 din punct de vedere numerologic. Conform numerologiei, cifra magica a anului 2014 este cifra 7. Privit ca un numar, pentru anul 2014, 7 este rezultatul adunarii cifrelor care alcatuiesc numarul 2014: 7 = 2 + 0 + 1 + 4. Poate pentru multi dintre voi acest numar nu va spune prea multe, motiv pentru care va invitam sa cititi continuarea acestui articol.

Horoscop 2014 – Despre numarul 7

In numerologie, 7 este numar care este legat de spiritualitate. Rolul sau este sa faca legatura intre omenire si divinitate. Pe de alta parte, numarul 7 este strans legat de: mister, intelectualitate, analiza si gandire. Inca din antichitate, numarul 7 a fost legat de cele mai importante lucruri ale omenirii. Iar, probabil ca primul lucru la care va duce gandul atunci cand auziti 7 este sa enumerati cele 7 minuni ale lumii antice: Marea Piramida din Giza, Gradinile suspendate ale Semiramidei, Templul zeitei Artemis din Efes, Statuia lui Zeus din Olymp, Mausoleul din Halicarnas, Colosul din Rhodos si Farul din Alexandria. Pe de alta parte, daca trecem in sfera geografiei si aici vom gasi un loc important pentru numarul 7, avem 7 continente. In fizica, avem curcubeul care contine 7 culori. Iar lista poate continua, indiferent de domeniu sau de stiinta, peste tot, vom gasi numarul 7, drept dovada ca joaca un rol important in vietile noastre.

Spuneam ca numarul 7 este strans legat de spiritualitate, iar cea mai buna dovada este faptul ca Dumnezeu a creat lumea in 7 zile. Iar o saptamana are tot 7 zile. Ori in cate locuri am cauta peste tot vom gasi numarul 7 ca avand o semnificatie aparte. Iar faptul ca 7 este numarul reprezentativ al anului 2014 nu ar trebui decat sa ne bucure si sa ne asteptam sa ni se intample doar lucruri mari in noul an.

Horoscop Numerologic 2014

Horoscop Numerologic 2014

Horoscop numerologic 2014 – Aspecte Generale

Din perspectiva numerologica, anul 2014 va fi un an in care vom fi mai receptivi si vom da dovada de mai multa intelegere a lucrurilor care pana acum, fie ni se pareau imposibil de inteles, fie le consideram ca fiind prea miserioase pentr noi. Pe de alta parte, din aceeasi perspectiva, anul 2014 va fi un an care ne va aduce mai cu picioarele pe pamant, ca sa zicem asa. In acest an vom putea sa facem mai bine diferenta dintre realitate si iluzie. Lucru care ne va ajuta foarte mult atunci cand ne facem planuri. Vom fi mult mai capabili sa estimam ceea ce putem realiza si ce nu.

Horoscop numerologic 2014 – Horoscop Dragoste

Privind lucrurile dintr-un alt unghi, o trezire brusca la realitate, pentru multi dintre noi nu poatea insemna neaparat fericire. Iar aici vizati sunt cei care se afla intr-o relatie de dragoste si pana acum traiau cu impresia ca relatia lor este perfecta si ca ei sunt special. Ei bine, in 2014 vor avea surpriza sa afle ca lucrurile nu sunt nici pe departe asa. Acum vor afla ca realitatea poate fi si daunatoare, dar decat sa traisca toata viata intr-o iluzie, mai bine sa afle si efectele adevarului, in speciale cele dureroase. La polul opus se afla cei care isi pierduse toate sperantele ca vor putea redresa lucrurile in realita lor de iubire. Anul 2014 s-ar putea sa le aduca si lor o mare surpriza, nu doar ca isi vor recapata iubire dar pentru multi dintre nativi s-ar chiar sa-si uneasca destinele pe viata.

Horoscop numerologic 2014 – Horoscop Profesional

Pe plan profesional, din perspectiva numerologica, anul 2014 va fi unul cat se poate de bun. Multi dintre noi vor avea ocazia sa fi reevaluati, iar apoi nu mica le va fi surpriza sa afle  ca au fost promovati sau ca au beneficiat de o marire de salariu. Acum este momentul cand ar trebui sa profite de experienta profesionala pe care o au. Fie ca isi doresc urcare pe scara ierarhica sau fie ca doresc un loc de munca mai bun si mai bine platit.

Horoscopul numerologic al anului 2014 ne indeamna sa fim cat se poate de optimisti si sa nu ne pierdem speranta si increderea in fortele proprii. Sa ne trezim la realitate si sa sa ne demonstram, in primul rand noua insine, ca daca vrem se poate. Energia pe care ne-o vor transmite astrele, prin miscarile lor, in 2014 este de asa natura incat ne va impinge de la spate sa realizam ce ne dorim, sa vedem viata cu alti ochi si sa iubim mai mult.