Acasa / Horoscop 2014 / Horoscop Taur 2014

Horoscop Taur 2014

Horoscopul anului 2014 pentru cei care s-au nascut in zodia Taurului anunta o serie de schimbari majore, atat pe plan sentimental cat si profesional. In 2014, vibratiile astrale pentru Taur sunt de asa natura incat implica schimbare. Si nu gresim deloc daca spunem ca implica o schimbare in mai bine. Privind lucrurile dintr-o alta perspectiva, noul an le va mai aduce nativilor din zodia Taurului si o viziune diferita fata de cei din jurul lor. Acestia din urma vor fi trati cu mai multa blandete, generozitate si diplomatie de catre persoanele nascute in zodia Taurului.

Horoscop Dragoste 2014 Taur

Horoscopul dragostei 2014 pentru cei nascuti in zodia Taurului implica schimbari majore in relatiile de iubire, sau chiar schimbarea relatie de iubire. Schimbarile care vor avea lor pe plan sentimental, pentru Tauri, vor fi generate tocmai de guvernatorului lor, de catre Venus. Perioada de la sfarsitul anului 2013 si prima luna a lui 2014, perioada in care Venus se va afla in miscare retrograda, i va face pe nativii din taur sa incetineasca viteza cu care se misca lucrurile in relatia lor de iubire. Ii va face sa analizeze foarte amanuntit toate elementele importante ale relatiei lor de iubire. Chiar daca perioada in care fac acest lucru nu este una foarte lunga, chiar si asa, analiza pe care o vor face i va ajuta sa pentru un an intreg. Pe baza ei, nativii din taur vor sti daca trebuie sa faca pasul cel mare intr-o relatie, vor sti ce au de imbunatatit in relatia lor, sau acolo unde este cazul, vor realiza ca nu au alaturi persoana pe care si-o doresc. Indiferent de situatie, cert este ca Venus i va ajuta sa faca o schimbare in mai bine, iar pentru tauri acest lucru nu poate sa insemne decat fericire si dragoste. Doua lucruri pe care le cauta de ceva timp.

Horoscop profesional 2014 Taur

Anul 2014 va aduce si pe plan profesional mari schimbari pentru cei nascuti in zodia Taurului. Schimbari care vor avea loc in prima parte a noului an. Si pe acest plan, cel care-i va ajuta va fi tot guvernatorul lor, Venus. Sa nu uitam ca Venus este planeta dragostei si a banilor. Incepand cu sfarsitul lui Ianuarie 2014, cand acest va trece la miscare directa, i va impulsiona pe Tauri sa faca alegeri perfecte pentru ei, pe plan profesional.

Horoscop 2014 TaurIn 2014, taurii trebuie sa se astepte la foarte multe calatorii de afaceri. Desi unii dintre acesti nativi nu vor agrea prea tare acest lucru avand in vedere ca-i va tine putin departe de familie, ei trebuie sa priveasca partea plina a paharului. Fiecare dintre aceste calatorii poate insemna o mare sansa la mai bine, atunci cand vine vorba de cariera lor. Pe de alta parte, conform aceluiasi horoscop pentru anul 2014, nativii din taur ar trebui sa recapituleze toate greselile trecutului in ceea ce priveste cariera si sa incerce sa nu le mai repete. Orice greseala profesionala pe care o vor repeta, acum s-ar putea sa-i coste de doua ori mai mult. Indicat ar fi sa se fereasca de astfel de intamplari nefericite. Cu putina concentrare si prudenta din partea lor vor reusi sa faca acest lucru.

Horoscop financiar 2014 Taur

Din punct de vedere financiar, anul 2014 nu se anunta unul tocmai stralucit pentru tauri. Nu va fi nici un an nasol, dar a fi bine sa nu se astepte la prea multe castiguri neasteptate. Lucrurile nu vor fi mai rele ca pana acum, dar nici mai bune. Chiar daca nu sunt niste previziuni tocmai bune, in ceea ce priveste banii, taurii nu ar trebuie sa se ingrijoreze. Vor exista si momente in care vor avea parte de mici castiguri, intr-adevar, vor fi mici, dar sunt castiguri. Daca taurii vor sti sa faca economii si vor avea grija in ce isi vor investi banii, atunci nu vor avea parte de griji financiare in 2014.

In 2014, cuvintele cheie care caracterizeaza horoscopul anului pentru tauri sunt: schimbare, oportunitate, fericire si precautie.