Acasa / Horoscop 2014 / Neti Sandu prezinta horoscop 2014

Neti Sandu prezinta horoscop 2014

Neti Sandu prezinta horoscop 2014. Astrologul roman Neti Sandu a realizat horoscopul anului 2014, pentru noi, nativii din fiecare zodie. Pe de alta parte, doamna astrolog Neti Sandu prezinta si un horoscop 2014 general pentru Romania. Va invitam sa consultati cu incredere previziunile anului viitor realizate de Neti Sandu daca vreti sa aflati mai multe despre anul viitor. Un an cu cifra magica 7 si care din perspectiva horoscopului chinezesc este anul Calului de lemn.

Horoscop 2014 – Aspecte Generale

Horoscop 2014

Neti Sandu – Horoscop 2014

In randul iubitorilor de astrologie exista o tendinta de a urmari doar predictiile realizate de un anumit astrolog, lucru care nu este rau. Dar atunci cand vorbim de predictiile pentru o perioada mai lunga, cum sunt cele pentru anul 2014, ar fi foarte indicat sa urmariti predictiile realizate de mai multi astrologi. Facand acest lucru voi sunteti cei care aveti de castigat, astfel aveti sansa sa aflati din mai multe surse si privind lucrurile din mai multe unghiuri, cum o sa va mearga in noul an. Fie ca este un horoscop realizat de Urania, Neti Sandu, Mariana Cojocaru, Cristina Demetrescu sau orice alt cunoscut astrolog roman, scopul unui astfel de horoscop este sa va puna in garda cu ceea ce vi se poate intampla in noul an.

Horoscop 2014 – Neti Sandu

In continuare va invitam sa urmariti horoscopul anului 2014 realizat de Neti Sandu. Un horoscop de mare precizie si pe care ar fi bine sa-l urmariti, atat pentru zodia voastra, cat si pentru zodiile membrilor familiilor voastre. Aflati care este planeta care va influenta pe aproape toata lumea in anul 2014, numai din horoscop 2014 cu Neti Sandu:

Horoscopul a fost prezentat in emisiunea Elenei Lasconi de la PRO TV – sursa acestui material video: www.protv.ro