Acasa / Horoscop 2015 / Horoscop 2015 de Camelia Patrascanu

Horoscop 2015 de Camelia Patrascanu

Horoscop 2015 de Camelia Patrascanu este o carte care ne prezinta influentele astrale ale anului 2015, dar si modul in care ne afecteaza pe fiecare dintre noi. In cadrul acestei carti, astrologul Camelia Patrascanu ne prezinta atat horoscopul anului 2015 pentru fiecare zodie, cat si principalele aspecte ale vietii.

Principalele aspecte atinse in cadrul horoscopului anual 2015 de Camelia Patrascanu sunt: dragostea, sanatatea, banii si planul profesional. Asadar, daca vreti sa va numarati printre primii care afla influentele astrale ale anului viitor nu trebuie decat sa achizitionati cartea doamnei astrolog Patrascanu.

Conform descrierii din librarie, cartea intitulata – Horoscop 2015. Dragoste, bani, cariera, sanatate. Horoscop detaliat pentru toate zodiile – o are autor pe astrologul Camelia Patrascanu si a fost publicata in anul 2014 la editura Amandoi.

Aceasta carte este un ghid care iti dezvaluie atat momentele favorabile cat si cele dificile ale anului astfel incat sa poti valorifica la maximum sansele de succes si sa eviti capcanele lui 2015.

Aici puteti gasi .

Horoscop 2015

Horoscop 2015

In librariile online, cartea poate fi gasita in magazine precum:

  • https://www.librarultau.ro/carte/camelia-patrascanu-horoscop-2015-dragoste-bani-cariera-sanatate-horoscop-detaliat-pentru-toate-zodiile–i49121
  • http://www.librariaonline.ro/practice/astrologie/horoscop_2015_dragoste_bani_cariera_sanatate_horoscop_detaliat_pentru_toate_zodiile_camelia_patrascanu-camelia_patrascanu-p10076967
  • http://www.elefant.ro/carti/horoscop-astrologie/horoscop-iiiiv-dragoste-bani-cariera-sanatate-230119.html

Speram ca aceasta informatie v-a fost de folos si trebuie retinut faptul ca ea nu a fost prezentata cu scop publicitar, ci a fost servita in interesul celor care cred in astrologie si in horoscop.