Acasa / Horoscop 2015 / Horoscop Gemeni 2015

Horoscop Gemeni 2015

Horoscopul anului 2015 pentru cei care s-au nascut in zodia Gemenilor ne informeaza ca anul viitor se anunta a fi unul putin mai complex pentru acesti nativi. In 2015, Gemenii vor fi nevoiti sa-si calce de multe ori pe propriile principii pentru a se putea tine de cuvant sau pentru a-si putea realiza tot ceea ce si-au propus.

Chiar daca 2015 se anunta afi un an cu destul de multe realizari, Gemenii ar trebui sa fia constienti ca realizarile nu le vor putea face peste noapte, ci vor fi nevoiti sa se implice trup si suflet, iar uneori chiar vor trebuie sa faca mici sacrificii. In acest nou an, Gemenii nu se por putea baza prea mult pe noroc, norocul si-l vor face ei, cu mana lor. Totusi, in ultimele luni ale lui 2015, Gemenii se vor putea bucura si de noroc, aceasta va veni si-i va scoate atunci cand se vor afla intr-un impas.

Horoscop Gemeni 2015

Horoscop Gemeni 2015

Horoscop 2015 – cariera Gemeni

Pe plan profesional, anul 2015 se anunta a fi unul destul de incarcat, atat cu bune, cat si cu rele. In acest an, nativul din zodia Gemenilor va avea ocazia sa iasa din rutina care a pus stapanire peste viata sa profesionala. Va reusi sa scape de plafonare si sa treaca la un alt nivel, sa faca lucruri care-i fac placere si sa se implice in treburi care-i vor mentine un grad de interes ridicat.

In 2015, viata profesionala a nativului din Gemeni il va duce pe acesta prin locuri in care pana acum nu  avut ocazia sa puna piciorul. Proiectele in care acesta se poate implica nu vor fi unele usoare, dar nici rezultatul lor nu va fi unul simplu. Nativul din Gemeni va fi nevoit de multe ori sa faca sacrificii si sa se implice cu tot ce poate pentru a reusi, dar din fericire pentru el, rezultatul va fi cel scontat, de fiecare data.

Aproape de sfarsitul primei jumatati a anului 2015, mai exact in perioada in care Soarele va strabate zodia Gemenilor, cei nascuti in aceasta zodia vor avea parte de cateva sanse profesionale pe care nu le primesti de multe ori in viata. Poate fi vorba de o schimbare radicala de cariera, poate fi vorba de o promovare asteptata de mult timp sau de o oportunitate care de din acel moment il va pune pe cel nascut in zodia Gemenilor intr-o cu totul alta lumina profesionala.

Horoscop financiar Gemeni 2015

In 2015, finantele nativului din Gemeni o vor lua pe un drum favorabil pentru acest nativ. Anul 2015 e anul in care nativul din Gemeni ar fi bine sa faca investitii cu bataie lunga. El nu trebuie sa se lege de treburi care implica bani si de la care asteapta in rezultat imediat, pentru ca nu va fi asa. Si nu vorbim neaparat de un esec, ci de faptul ca anul 2015 e anul in care cel nascut in zodia Gemenilor trebuie sa fie vizionar. Trebuie sa anticipeze atat perioada de recupere a investitie facute, cat si modul in care o va face.el nu trebuie sa se sperie de asa ceva, e capabil sa o faca si are si suport astral pentru a o face. Daca va pompa banii si se va astepta sa-i scoata inzecit intr-un timp foarte scurt, s-ar putea ca nativul din Gemeni sa aiba o surpriza neplacuta.

Cand vine vorba de acoperirea unor datorii mai vechi sau acoperirea cheltuielilor uzuale, cel nascut in zodia Gemenilor, in 2015, va reusi sa se descurce mai bine decat si-ar fi putut imagina. Anul 2015 ii permite sa scape de grija datoriilor, chiar daca nu se va intampla din senin. Cel nascut in Gemeni trebuie  incerce sa profite de fiecare portita pe care o are la indemana, iar acolo unde isi permite sa faca diverse artificii financiare. El trebuie sa fie increzator in puterea sa financiara, in capacitatea sa de a-si gestiona finantele, dar si sa aiba curajul de a spune lucrurilor pe nume si de a nu se lasa dus de nas atunci cand vine vorba de banii sai.

Per ansamblu, in 2015, Gemenii se vor putea bucura de un o crestere a bugetului, dar trebuie sa fie constienti ca odata cu cresterea veniturilor exista mari sanse sa le creasca si cheltuielile.

Horoscop dragoste Gemeni 2015

Dragostea este un capitol la care, in 2015, Gemenii pot sta fara griji. Pe acest plan se anunta un an foarte bun, unul in care nu vor fi nevoiti sa faca niciun fel de compromis pentru a avea o relatie de dragoste plina de bucurie si voie buna. Chiar daca nu sunt constienti de acest lucru, in 2015, astrele le insufla Gemenilor un optimism iesit din comun atunci cand vine vorba de viata lor sentimentala. Acest lucru ii va ajuta sa treaca peste momentele grele, dar si sa-si faca planuri marete sau chiar sa-si duca relatia la un alt nivel.

Si pentru cei pe care anul 2015 ii prinde singuri, vorbim de o etapa din viata lor destul de buna. Acum, ar trebui sa fie constienti ca au sanse reale de a-si intemeia o relatie. Gemenii nu trebuie sa se dea peste cap pentru a obtine  acest lucru, din contra, ei trebuie sa fie optimisti, sa-si pastreze naturaletea si sa nu ezite sa-si dea frau liberal trairilor si sentimentelor.

Pe de alta parte, anul 2015 vine cu vesti bune si pentru cei a caror relatii de dragoste au avut de suferit in anul care a trecut. Acum au sansa sa-si rascumpere greselile, sa se revanseze fata de persoana iubita si sa-si readuca la viata relatia pe care o credeau ingropata mult. Pentru ei suportul astral din 2015 va face minuni, dar pentru ca ele sa se intample, ei trebuie sa creada in ele.