Acasa / Horoscop 2015 / Horoscop numerologic 2015 – vibratia numarului 8

Horoscop numerologic 2015 – vibratia numarului 8

Horoscopul pentru anul 2015 nu este complet pana nu ne prezinta toate aspectele care ne influenteaza pe durata intregului an viitor. Iar unul dintre aceste aspecte este dat de numerologie. Pana nu stim ce semnifica anul 2015 din punct de vedere numerologic, inseamna ca nu detinem informatii suficiente pentru a sti la ce sa ne asteptam in nou an.

Din punct de vedere numerologic, anul 2015 este guvernat de cifra 8. Privit ca un numar, conform numerologiei, 8 se calculeaza prin adunarea cifrelor care stau la baza numarului 2015: 8 = 2 + 0 + 1 + 5. Pentru a intelege semnificatia cifrei 8, in continuare vom face o analiza numerologica ca sa aflam cum ne dicteaza numarul 8, horoscopul numerogic 2014.

Horoscop 2015 – vibratia numarului 8

In numerologie, numarul 8 este asociat cu tot ceea ce inseamna cariera, dezvoltare profesionala si finante. Pe de alta parte, numarul 8 reprezinta si forta echilibratoare intre toate aceste aspecte. Acest lucru se traduce prin faptul ca numarul 8 iti da sansa sa te concentrezi atat pe dezvoltare, cat si pe obtinerea si valorificarea rezultatelor dorite. El te ajuta sa sa fii implinit, cel putin pe plan profesional.

Pe de alta parte, numarul 8 sau numarul destinului, asa cum mai este numit acesta, el este cel care te ghideaza pe toate culmile succesului. Vibratia sa este puternica si are o influenta nemarginita. Ea te ajuta sa-ti faci planuri pe termen lung, te ajuta sa te tii de ele si nu te paraseste pana in clipa in care nu realizezi tot ceea ce ti-ai propus. Aceste lucru se poate explica print-un singur cuvant – perseverenta. Lucru pe care, cu siguranta, il vom face si noi in 2015. Vom fi perseverenti si nu ne vom da batuti sub nicio forma pana nu vom obtine tot ceea ce ne dorim de la viata.

Horoscop numerologic 2015

Horoscop numerologic 2015

Horoscop numerologic 2015 – aspecte generale

Datorita faptului ca anul 2015 se afla sub influenta numarului 8, horoscopul numerologic ne informeaza ca in acest an vom reusi sa gasim un echilibru in viata noastra. Lucrurile vor incepe sa se lege, iar acest lucru il vom vedea in special pe plan profesional. Tot ceea ce am planuit si nu am reusit sa realizam in anul 2014, anul viitor, in 2015 vom reusi sa materializam. Toate eforturile depuse in ultima perioada, odata cu intrarea in 2015 vor incepe sa-si arate rostul fiecare. Si ni se va dovedi ca niciunul dintre ele nu a fost depus in zadar.

La ce sa ne asteptam in 2015? La orice, dar sa nu ne asteptam sa primim totul de-a gata. Se anunta un an foarte serios, unul in care vom munci foarte mult, dar vom fi si rasplatiti pe masura. Partea cu adevarat frumoasa a acestui an pare sa fie data de faptul ca orice munca sau efort este rasplatit pe masura. Tot timpul va exista un balans perfect intre efortul depus si recompensele primite. Iar acest lucru este data in mare parte de influenta pe care o are numarul 8 asupra noastra in 2015.

Horoscop numerologic 2015 – Cariera

Din punct de vedere profesional, pentru fiecare dintre noi, anul 2015 ar trebuie sa fie unul foarte bun si productiv. Horoscopul numerologic ne aduce la cunostinta faptul ca numarul 8 fiind guvernatorul carierei noastre, influenta sa va fi cat se poate de pozitiva. Se prevad oportunitati si sanse profesionale pe care nu le primesti de prea multe ori in viata. Iar pe de alta parte vom gasi ambitia si inspiratia necesara pentru tot ceea ce este necesar realizarilor noastre.

Horoscop numerologic 2015 – Sanatate

Un alt aspect al vietii, foarte important si care trebuie neaparat mentionat si asupra caruia se va simti influenta lui 8 este sanatatea. In 2015, vom reusi sa stam mult mai bine si la acest capitol. Vom reusi sa ne echilibram viata astfel incat sa nu ne afecteze sanatate si tot timpul sa fim in forma maxima. Vom reusi sa ne impunem un program care sa fie foarte strict in ceea ce priveste programul de lucru si cel de relaxare. Intre cele doua va exista un raport favorabil pentru noi.

Horoscop numerologic 2015 – Bani

Si la capitolul finante, din punct de vedere numerologic, in 2015, lucrurile se anunta a fi foarte stralucite. Din fericire pentru noi vom reusi sa castigam mai mult decat vom cheltui, vom reusi sa punem bani de-o parte si chiar sa facem mici investitii sau achizitii pentru noi sau pentru cei dragi noua. Daca peste tot vorbim de un echilibru in 2015, cand vine vorba de bani balanta va fi echilibrata strict in favoarea noastra. Cheltuielile nedorite si datoriile nu-si vor gasi loc in vietile multora dintre noi.

Horoscop numerologic 2015 – Dragoste

La capitolul dragoste, anul 2015, vorbind strict in punct de vedere numerologic, nu se anunta a fi unul rau. Faptul ca ne vom axa mai mult pe cariera si locul nostru de munca, s-ar putea sa ne afecteze catusi de putin relatia de dragoste sau, in general, relatia cu cei dragi. Insa cu un minim efort din partea noastra si pe acest plan al vietii vom reusi sa gasim un echilibru aproape perfect. Influenta lui 8, printre altele consta in faptul ca vom reusi sa fim foarte sinceri si iertatori. Iar aceste doua aspecte ne vor scoate din multe situatii nefavorabile pentru noi, atunci cand vine vorba de dragoste.