Acasa / Horoscop 2015 / Horoscop Rac 2015

Horoscop Rac 2015

Horoscop Rac 2015 – predictii astrele pentru anul viitor dedicate persoanelor care s-au nascut in zodia Racului. In 2015, pentru Raci vorbim de un an destul de complex, dar, in acelasi timp, vorbim de un an care se anunta a fi bun pentru anumite aspecte ale vietii si complicat pentru altele. In 2015, astrele ii vor da Racului pe deoparte si-i vor pe de alta parte, nu-l vor lasa nicio clipa sa creada ca are totul sau ca este stapan pe stiuatie. Totusi, nici pe departe nu putem spune ca noul an va fi unul rau, ci putem spune ca va fi unul in care Racul chiar daca va fi nevoit sa experimenteze situatii atat placute, cat si neplacute, atunci cand va trage linie va constata ca situatia sa nu este chiar rea, asa cum si-o imagina el.

Horoscop Rac 2015 – cariera Racului in 2015

Cand vine vorba de cariera Racului, anul 2015 nu va fi unul deloc bland cu cel nascut in zodia Racului. Aspectele astrale ale anului 2015 nu-i vor oferi acestuia prea multe motive de bucurie. Racul va fi nevoit sa munceasca foarte mult pentru atingerea obiectivelor propuse si trebuie sa fie constienti de faptul ca in acest an va intalni nu multe, ci foarte multe piedici puse din invidie de catre cei din jurul sau. Nu putini vor fi cei care-si vor dori sa-i taie avantul profesional al Racului pentru acest an.

Planul profesional al Racului este unul dintre acele planuri in care, in 2015, astrele nu doar ca nu-i vor oferi prea mult sprijin, ci ii vor lua cat de mult vor putea ele. Vor veni clipe in Racul chiar va putea crede ca totul este o conspiratie impotriva sa ori ca si-a gresit vocatia si ar fi cazul sa-si caute un alt drum pe care sa o apuce atunci cand vine vorba de profesie si cariera. Chiar si asa, nu este cazul ca el sa se dea batut, trebuie sa fie constient ca in viata nu le putem avea pe toate in acelasi timp, cu avem etape mai bune si etape mai proaste. Pentru Rac, pe plan profesional in 2015 pare sa fie o etapa in care nu va reusi sa ia prea mare avant, dar pentru ca va munci mult va reusi sa castige mai multa experienta si mai multa incredere si respect din partea unor persoane care le-ar putea influenta cariera pe viitor.

Horoscop Rac 2015

Horoscop Rac 2015

Horoscop Rac 2015 – dragostea si familia Racului in 2015

In dragoste, in 2015 Racul are doar motive de bucurie. Contextul astral al acestui an ii pregateste Racului doar surprize placute si nu-l va lasa niciodata la greu atunci cand vine vorba de dragoste. Viata sentimentala a Racului este unul dintre acele planuri ale vietii in care Racului va avea doar de primit in 2015, iar motivele de bucurie nu vor fi putine la numar.

Spre deosebire de anul in care tocmai a trecut, anul 2015 pentru cel care s-a nascut in zodia Racului aduce o mare stabilitate in viata sentimentala a nativului din Rac. Acest lucru poate inseamna ca relatia de dragoste a Racului poate trece la un alt nivel, poate fi resuscitata, daca este cazul, iar certurile si neintelegerile vor disparea. Vorbim de o mare stabilitate si-n viata Racului care are deja o familie bine intemeiata, iar relatia sa nu mai poate fi consolidata decat prin incredere si mici dovezi de iubire din partea fiecaruia dintre soti. Macar pe plan sentimental, in 2015 se pare ca Racul va scapa de griji, de probleme, iar armonia si buna intelegere vor prelua domnia.

Horoscop Rac 2015 – cum va sta Racul cu banii in 2015

Din punct de vedere financiar, anul 2015 se anunta a fi unul stabil, dar totusi cu cateva mici sicane, aceste intamplandu-se in perioada imediat urmatoare trecerii Soarelui prin semnul lor natal. Vorbim de un an in care Racul poate ca nu va reusi sa faca prea multe economii, dar va reusi sa fie tot timpul cu facturile la zi, va reusi sa-si cumpere lucrurile pe care si le doreste sau de care are nevoie, iar ceea ce este mai important e faptul ca-n 2015 Racul nu va reusi sa intre in datorii. Daca o va face, el va reusi sa scape repede de ele.

In 2015, Racul trebuie sa fie totusi precaut cu bunaii pentru ca exista destul de multe capcane in care daca intra el va pierde destul de multi bani. Aceste capcane financiare pot insemna achizitii pe care Racul le va face inainte sa studieze piata sau inainte de a se sfatui cu cineva putin mai experimentat decat el. Racul trebuie sa fie foarte precaut atunci cand vine vorba de banii lui si sa nu incerce investitii in care vede un risc ridicat de a-si pierde banii, exista mari sanse ca acest lucru sa se intample. Daca nu se va abate de la aceasta regula, in 2015, finantele nu ar trebui sa-i ofere prea mari batai de cap celui nascut in zodia Racului.

Per ansamblu, in 2015 Racul ar trebui sa se mentina deasupra liniei de plutire indiferent de care plan al vietii vorbim. Daca pe unele va trebui sa se implice si sa munceasca mai mult pentru a obtine ceea ce-si doreste, pe altele norocul ii va surade atunci cand se va astepta mai putin. Racul trebuie sa fie precaut atunci cand vine vorba de bani si sa nu aiba incredere decat in propria-i persoana atunci cand e vorba de finantele sale.