Acasa / Horoscop 2015 / Horoscop Taur 2015

Horoscop Taur 2015

Horoscopul anului 2015 pentru cei nascuti in zodia Taurului ne informeaza in anul care vine, Taurii nu vor intampina foarte multe dificultati, iar cele intampinate nu vor fi unele extrem de grele. Taurii fac parte din randul nativilor pentru care anul 205 se anunta a fi unul destul de bland si fara evenimente majore, adica unele care sa le marchze viata semnificativ.

Pentru a dobandi ceea ce-si doresc, in 2015, Taurii  trebuie sa dea dovada de mai multa implicare si dorinta arzatoarea de munca. Nivelul de trai al celor nascuti in zodia Taurului nu se va imbunatati daca acestia nu se vor implica mai mult si nu vor renunta la comoditate, care in cazul unora dintre nativi a cam pus stapanire pe viata lor in ultima jumatate de an. Pe de alta parte, pentru Tauri, anul 2015 vine cu destul de multe oportunitati. Totusi, Taurii trebuie sa fie putin mai atenti pentru ca altfel exista mari sanse ca multe dintre ele sa treaca neobservate.

Horoscop profesional 2015 Taur

Horoscop Taur 2015

Horoscop Taur 2015

Horoscopul carierei 2015 pentru cei nascuti in zodia Taurului ne informeaza ca in acest nou an, nativul din Taur trebuie sa se bazeze foarte mult pe intuitie si sa nu-i fie frica sa-si exprime ideile si gandurile, asa cum sunt ele. Chiar cu riscul de a nu fi pe placul tuturor. Este posibil ca in prima parte a anului 2015, pe plan profesional, Taurul sa sesizeze o oarecare plafonare sau unele hopuri aparute peste noapte. Pentru a iesi cu bine din aceasta perioada si pentru a trece mai usor peste orice fel de piedici profesionale, Taurul trebuie sa fie foarte increzator in fortele proprii, nu trebuie sa se dea inapoi de la provocari si sa se foloseasca de toate mijloacele pe care le are la indemana. Pentru el se aplica foarte bine zicala care spune ca scopul scuza mijloacele. A venit vremea in care Taurul trebuie sa se gandeasca doar la propriile sale interese.

Privind cariera dintr-o alta perspectiva, in 2015, Taurul nu ar trebuie sa se aventureze foarte mult pe teren necunoscut. Bine ar fi ca inainte de a face si cel mai mic pas pe un teren nou, sa se documenteze in prealabil. Sa stie foarte bine cu cine si cu ce are de-a face. Poate ca pentru multi tauri aceste vorbe suna cunoscut. Poate ca in 2015 ar fi bine sa invete din greselile pe care le-a facut in anii trecuti si sa incerce pe cat se poate sa nu le mai repete. In acest mod ei vor reusi sa castige foarte mult prestigiu profesional.

Horoscop financiar 2015 Taur

Din punct de vedere financiar, pentru cel nascut in zodia Taurului, anul 2015 s-ar putea sa fie unul putin mai dur. Taurul ar trebuie sa fie foarte atent la parteneriatele si la contractele pe care si le asuma in acest an. Trebuie sa fie foarte precaut pentru a nu cadea in vreo plasa intinsa minutios. Suna putin cam dur, dar pentru Taur exista acest risc in 2015. Tocmai de aceea, atunci cand vine vorba de vanzari, cumparari sau altfel de tranzactii care implica bani, Taurul trebuie sa fie cu ochii-n patru, sa fie tot timpul cu lectiile facute si nu in ultimul rand sa-si cunoasca foarte partenerul de tranzactie.

Cand vine vorba de bani, in 2015, Taurul nu ar trebuie sa-si asume nici cel mai mic risc. Trebuie sa fie ferm, sa-si pretuiasca finantele si sa nu se hazardeze la a cheltui mai mult decat il pot tine buzunarele. Daca are grija de aceste aspecte, atunci banii nu vor constitui o probleme pentru el. Vor fi si cateva perioade de fluctuatie financiara, luni in care va castiga mai mult decat de obicei sau luni in care va cheltui mai mult decat poate suporta in realitate, indiferent de situatie, in perioada imediat urmatoare, el va reveni fix deasupra liniei de plutire.

Horoscop dragoste 2015 Taur

La capitolul sentimente, in 2015, pentru Taur se anunta vremuri insorite. Chiar daca la inceputul anului, unii dintre acesti nativi s-ar putea simti singuri sau ar putea crede ca ei nu se afla in sufletul nimanui, acestea vor fi situatii de scurta durata si vor trece usor. Atunci cand se vor trezi la realitate, Taurii isi vor da seama ca in realitatea lucrurile sunt mult mai roz, mult mai pe gustul lor.

Cuvantul cheie pentru nativii din Taur este rabdare, indiferent de pozitia in care se afla, singuri sau intr-o relatie, acesti nativi trebuie sa aiba putina rabdare ca timpul le va rezolva pe toate. Cei care sunt deja implicati intr-o relatie au mari sanse sa se apropie si mai mult decat sunt de persoana iubita, iar acest lucru poate fi accelerat, daca nu au suficienta rabdarea, printr-o serie de gesturi romantice. Ei sa stie ca un buchet de flori sau o vorba venita din inima este oricand binevenita, iar efectul sau isi va face aparitia de indata.

In dragoste, in 2015, Taurii vor atinge apogeul spre sfarsitul anului, atunci cand cei care isi cauta iubirea isi vor da seama ca e deja langa ei, iar cei deja implicati sentimental vor avea sansa sa duca lucrurile la un alt nivel. Per ansamblu, anul 2015 pentru Tauri va fi unul de ascensiune atunci cand vine vorba de dragoste.