Acasa / Horoscop Dragoste / Comportamentul zodiilor in cadrul relatiei de dragoste (IV)

Comportamentul zodiilor in cadrul relatiei de dragoste (IV)

Capricorn

Cei nascuti in zodia Capricornului sunt o fire serioasa, ambitioasa si careia ii place sa planuiasca totul. Pentru nativul din Capricorn, viitorul relatiei de dragoste suna bine decat atunci cand stie ca pus la punct pana si cel mai mic detaliul. Cine are alaturi un nativ din zodia capricornului nu trebuie sa-si faca griji in ceea ce priveste treburile gospodaresti sau castigurile financiare. Capricornul fiind o fire mai practica, el stie ca orice lucru bun e acela care-l face el cu mana lui. La fel stau lucrurile si-n mariaj sau in relatia de dragoste, el se straduieste sa faca totul sa fie atat pe placul lui, cat si pe cel al persoanei iubite. Desi, in general, capricornii sunt persoane cate se poate de serioase, atunci cand vine vorba de iubire, acestia dovedesc ca nici aici nu se lasa mai prejos. Ei ofera si cer respect de la partenerul sau partenera lor de viata.

Varsator

COMPORTAMENTUL ZODIILOR IN CADRUL RELATIEI DE DRAGOSTE

COMPORTAMENTUL ZODIILOR IN DRAGOSTE

Nativul din zodia varsatorului, atat in viata de zi cu zi, cat si in cadrul relatiei sale de dragoste, el este o companie mai mult decat placuta. Tot timpul, acestuia ii place sa-si faca iubitul sau iubita sa zambeasca si sa se bucure de fiecare clipa. Fiindca natura i-a inzestrat pe acesti nativi, cu un simt al umorului foarte dezvoltat, acestia se folosesc tot timpul de carisma lor pentru a-si pune in evidenta atat sentimentele de iubire, cat si devotamentul fata de persoana aleasa. Chiar daca uneori, in cadrul relatiei sau a casniciei, Varsatorul mai intampina si greutati, acesta prefera sa tina totul pentru el si se straduieste ca partenerul de viata sa nu simta acest lucru. Pentru Varsator fericirea si voia buna reprezinta mai mult decat niste princiipii de viata, pentru ei, aceastea sunt lucruri esentiale si daca nu exista, ei le vor crea.

Pesti

Persoanele nascute in zodia Pestilor reprezinta intruchiparea pe pamant a romantismului si-a creativitatii. Cine are alaturi un nativi din zodia Pestilor va recunoaste cu siguranta aceste aspecte. Chiar si in cele mai grele momente, nativul din Pesti va gasi o modalitate ingenioasa de-a isi surprinde persoana iubita. Pe de alta parte, cei nascuti in zodia Pestilor sunt o fire foarte intelegatoare si iertatoare, chiar si atunci cand persoana iubita, vrand-nevrand face lucruri care nu sunt pe placul lor, acestia vor trece cu vederea si traiesc cu convingerea ca nu se va ma intampla. Atunci cand un nativ din Pesti iubeste, el iubeste orbeste, tot ceea ce face va dedica persoanei iubite si nu considera ca trebuie sa primeasca acelasi lucru. El este cel mai fericit atunci cand ofera si simte ca scopul sau a fost atins.

Pentru a afla cum se comporta si restul zodiilor in cadrul relatiilor lor de dragoste, accesati una dintre paginile urmatoare: partea 1 (berbec, taur, gemeni); partea 2 (rac, leu, fecioara); partea 3 (balanta, scorpion, sagetator); partea 4 (capricorn, varsator, pesti).