Acasa / Horoscop Dragoste / Comportamentul zodiilor in cadrul relatiei de dragoste (II)

Comportamentul zodiilor in cadrul relatiei de dragoste (II)

Rac

Persoanele nascute in zodia racului sunt o fire timida, sentimentala si, tot timpul, de incredere. Prin natura firii lor, racii sunt niste persoane foarte romantica. In tot ceea ce fac, ei pun foarte mult suflet si adora sa vada acelasi lucru si de la partenerul lor de viata. Chiar daca nu le place sa fie in centrul atentiei, racii adora sa primeasca cat mai multa atentie de la persoana iubita, dar in acelasi timp le place sa ofere atentie persoanei iubite. Pentru rac, intr-o relatie de dragoste, totul se rezuma la iubire. Daca iubire nu e, atunci nimic nu e, pe raci nu-i intereseaza, catusi de putin, materialismul.

Leu

COMPORTAMENTUL ZODIILOR IN CADRUL RELATIEI DE DRAGOSTE

COMPORTAMENTUL ZODIILOR IN DRAGOSTE

Nativul din zodia leului este o fire puternica si ambitioasa. In cadrul unei relatii de dragoste sau in casnicia sa,  lui ii place fie cel care tine fraiele unei relatiei. Atunci cand leul simte ca are controlul, el se simte cel mai confortabil, iar partenerul sau partenera sa de viata are numai de castigat. Leul, nu doar ca este o fire foarte pasionala, dar lui ii place sa mandreasca cu cel sau cea de langa el. Chiar daca exista momente cand aceasta din urma nu-si doreste sa se afirme, Leul va face exact contrariul si o va scoate in lumina reflectoarelor. Pentru relatia de dragoste a  Leului, acest ultim aspect poate fi de cele mai multe ori cauzator de certuri, insa tot el este cel care isi va repara greseala, evident, intr-un mod aparte, asa numai cum el stie.

Fecioara

Cei nascuti in zodia fecioarei sunt niste persoane modeste, vesele si nu le place sa iasa prea mult in evidenta. In cadrul relatiei lor de dragoste, fecioarele apreciaza sinceritate si o ofera in schimb. Fecioarele sunt niste persoane foarte organizate, iar aceste lucru se va vedea automat si-n relatia lor de dragoste. De la paternerul de viata nu au foarte multe asteptari, putine dar bune, insa ei sunt cei care au foarte multe oferit. Generozitatea este principala lor calitate, iar ei nu se feresc sa o foloseasca si pentru persoana iubita. Spre deosebire de nativii din alte zodii, fecioarei ii plac lucrurile simple, dar facute bine. Ea-si gaseste fericirea prin intermediul lor, nu prin a suprizelor sau a cadourilor extravagante.

Pentru a afla cum se comporta si restul zodiilor in cadrul relatiilor lor de dragoste, accesati una dintre paginile urmatoare: partea 1 (berbec, taur, gemeni); partea 2 (rac, leu, fecioara); partea 3 (balanta, scorpion, sagetator); partea 4 (capricorn, varsator, pesti).