Acasa / Horoscop Dragoste / Comportamentul zodiilor in cadrul relatiei de dragoste (III)

Comportamentul zodiilor in cadrul relatiei de dragoste (III)

Balanta

Romantismul, diplomatia si firea sociabila reprezinta principalele calitati ale persoanelor nascute in zodia Balantei. Nativilor din aceasta zodie nu le este greu sa se implice intr-o relatie de dragoste. Prin modul lor de-a fi, balantele stiu sa cum sa-si faca prezenta placuta, ba mai mult decat atat, in relatia de dragoste, balanta stie cand sa vorbeasca si cand sa-si asculte partenerul. Indiferent de hopurile pe care viata i le pune dinainte, nativul din balanta va gasi de fiecare data o modalitate de a le trece. Balanta stie sa iubeasca cu adevarat, dar in acelasi timp stie cum sa fie recunoscator pentru increderea, iubirea si ajutorul pe care partenerul de viata i le ofera in fiecare zi.

Scorpion

COMPORTAMENTUL ZODIILOR IN CADRUL RELATIEI DE DRAGOSTE

COMPORTAMENTUL ZODIILOR IN DRAGOSTE

Cine are alaturi un nativ din zodia Scorpionului ar trebui sa se considere mai mult decat norocos. Nativul din Scorpion este genul de persoana care stie cum sa mentina aprinse, romantismul si flacara iubirii. El este foarte loial si-i place sa vada acelasi lucru si la de la partenerul sau partenera sa de viata. Chiar daca la un moment data, Scorpionul se poate simti ranit, aceasta nu-si va arata durerea din suflet si va incerca sa mearga mai departe. El vrea sa arate ca este puternic, ca poate trece peste orice, iar intre el si fericirea relatiei sale nu poate sta nimeni si nimic. Chiar daca are foarte mult parti bune, nativul din Scorpion are si o parte negativa, una care daca este cazul poate fi destul de daunatoare pentru relatia sa, aceasta fiind gelozia. Chiar daca el nu-si va arata adevarata fata, atunci cand este geloz, se poate vedea clar dinsta pe care o va lua fata de partenerul de viata.

Sagetator

Nativii din zodia Sagetatorului sunt niste persoane foarte deschise la minte, iubitoare si pline de energie. Pentru ei, relatia de dragoste perfecta este aceea in care partenerul lor de viata poseda macar una dintre aceste calitati. Sagetatorului ii place sa iasa in lume alaturi de partenerul de viata, sa calatoreasca si sa viziteze locuri de vis, locuri in care iubire dintre el si partenerul de viata creste in intensitate. Nativului din aceasta zodie ii place sa se simta ca este liber si ca partenerul de viata nu-l controleaza in niciun fel, el garantand cu mana pe inima ca este partener loial. Chiar daca nativul din Sagetator este un om de cuvant, partenerul sau de viata poate sa-i gaseasca si anumite parti negative, iar cea mai importanta dintre acestea o reprezinta faptul ca lui ii place sa vorbeasca destul de mult, iar uneori o face fara sa gandeasca la consecinte.

Pentru a afla cum se comporta si restul zodiilor in cadrul relatiilor lor de dragoste, accesati una dintre paginile urmatoare: partea 1 (berbec, taur, gemeni); partea 2 (rac, leu, fecioara); partea 3 (balanta, scorpion, sagetator); partea 4 (capricorn, varsator, pesti).