Acasa / Horoscop Dragoste / Comportamentul zodiilor in cadrul relatiei de dragoste

Comportamentul zodiilor in cadrul relatiei de dragoste

Casatoria, aceasta legatura sacra dintre barbat si femei, ea reprezinta un moment special din viata fiecaruia dintre noi. Cu totii ne dorim ca in aceasta viata sa ne gasim cat mai repede perechea potrivita si atunci cand va veni momentul sa ne unim destinele pe vesnicie. Cu totii ne dorim sa avem o viata frumoasa, o viata in care cele bune si cele rele sa le impartim cu cineva special pentru noi, insa de foarte multe ori si pentru foarte multi dintre noi viata nu ne duce pe un drum asa de simplu. In functie de zodia in care ne-am nascut, in functie de destinul fiecaruia dintre noi, crearea acestei legaturi se lasa asteptata sau pentru cei mai putini norocosi dintre noi, ea nu este ceea ce ar trebui sa fie. Cu privire la acest ultim asepect aspect, haideti sa aflam impreuna cum se comporta zodiile in cadrul mariajului si, in general, in relatia lor de dragoste.

Berbec

Zodia Berbec

Zodia Berbec

Cei nascuti in zodia berbecului sunt niste persoane spontane, cu o minte agera si de cele mai multe ori, ceea ce isi doresc li se intampla. Firea aventuroasa, spontaneitatea si energia cu care l-a inzestrat natura pe nativul din berbec, poate un element cheie in alungarea monotoniei din viata de cuplu. Berbecul stie cand sa fie romantic, cand sa vina cu ceva nou si mai mult decat atat, el stie ca surprizele frumoase sunt tot oricand binevenite, in cadrul unei relatii de dragoste. Marele defect al nativului din berbec este faptul ca de cele mai multe ori el tine sa domine relatia, astfel ca uneori, pentru partenerul de viata, acest lucru poate fi greu de acceptat.

Taur

Zodia Taur

Zodia Taur

Nativii din zodia taurului sunt niste persoane pe care natura le-a inzestrat cu foarte multa rabdare, cu sentimente puternice si cu o imaginatie bogata. Pentru ei, relatia de dragoste este perfecta atunci cand persoana de langa ei impartaseste aceleasi idealuri, da dovada de incredere si foarte, foarte mult calm. Taurul, prin natura sa, este o fire romantica, si intelegatoare, el stie ca in viata cu totii facem greseli, el este capabil sa astepte, de fiecare data, pentru momentul potrivit. Chiar daca prin natura firii sale, taurul este un om cat se poate de calm, totusi, sa nu te afli in preajma lui cand este suparat, mai ales daca se simte tradat.

Gemeni

Zodia Gemeni

Zodia Gemeni

Persoanele nascute in zodia gemenilor fac partea din seria celor pe care natura i-a inzestrat cu o inteligenta aparte, ei au tot timpul cuvintele la ei si indiferent de situatie, ei stiu sa se faca intelesi. In cadrul relatiei de dragoste, a mariajului, pentru nativul din gemeni, unul dintre elementele fericirii este comunicarea. Lui ii place sa comunica cu partenerul de viata, sa-i ceara sau sa-i ofere sfaturi. Pe de alta parte, nativul din gemeni adora sa-si petreaca cat mai mult timp in prezenta persoanei iubite. Pentru el ziua perfecta este aceea in care, persoana iubita a fost tot timpul langa el. Acest nativi stie cum sa se faca placut, prin prezenta sa, chiar daca uneori risca fie plictisitor prin simplu fapt ca vorbeste prea mult si uita sa se mai opreasca. Acesta din urma fiind unul dintre marele sale defecte.

Pentru a afla cum se comporta si restul zodiilor in cadrul relatiilor lor de dragoste, accesati una dintre paginile urmatoare: partea 1 (berbec, taur, gemeni); partea 2 (rac, leu, fecioara); partea 3 (balanta, scorpion, sagetator); partea 4 (capricorn, varsator, pesti).