Acasa / Horoscop lunar / Horoscop Berbec Iulie 2014

Horoscop Berbec Iulie 2014

Pentru cei care s-au nascut in zodia Berbecului, luna iulie 2014 nu se anunta a fi una iesita din comun de buna, ci din contra, in prima parte va fi destul de nefasta. In prima parte a lunii, o serie de probleme isi pot face aparitia in viata nativilor din berbec. Fie ca vorbim de probleme financiare, fie ca vorbim de probleme legate de locul de munca sau afaceri, cert este ca berbecii sunt nevoiti sa treaca printr-o serie de incercari mai mult sau mai putin anevoioase.

Horoscop Lunar Berbec – Bani si loc de munca

La locul de munca, nativii din berbec se pot lovi fie refuzul superiorilor de a le acorda o crestere salariala, fie de a le aproba o perioada de concediu sau chiar de refuzul inaintarii unui proiect in care ei si-au pus toate sperantele si puterile. Nici din punct de vedere financiar, cel putin in prima parte a lunii, nativii din berbec nu vor excela. Si aici, o serie de cheltuieli neprevazute sau niste datorii mai vechi isi vor croi drum in viata acestor nativi. Chiar daca-i vor lua prin surprindere, berbecii vor fi totusi capabili sa le faca fata si sa scape de ele.

Horoscop Lunar Berbec – Dragoste

O veche vorba romaneasca spune ca daca nu ai noroc la bani, atunci ai in dragoste. Iar pentru berbeci, in luna iulie, aceasta vorba se aplica de minune. Desi vor fi apasati de o serie de probleme si griji, berbecii isi vor gasi alinarea in sanul familiei, alturi de cei dragi lor. Tot timpul acesti vor cauta un mod de-al imbuna pe berbec si de-al face, macar pentru moment, sa uite grijile cotidiene. Cei pe care inceputul lunii iulie ii prinde singuri, in aceasta luna, soarta le poate surade. Au mari sanse sa-si gaseasca o persoana care sa le fie alaturi la bine si la rau. Mai mult decat atat, pentru ei, aceasta s-ar putea sa fie alegerea finala.

Spre deosebire de nativii altor zodii, persoanele nascute in zodia berbecului chiar daca se vor lovi de o serie de probleme si neajunsuri in prima parte a lunii, in cea de-a doua parte acesti vor reusi, sub o forma sau alta, sa iasa la suprafata. Berbecii trebuie sa fie constienti de faptul in viata avem parte atat de suisuri, cat si de coborasuri, nu putem merge doar pe drumuri drepte. Insa oricum ar fi, cu putina incredere in fortele proprii poti trece peste toate.