Acasa / Horoscop lunar / Horoscop Berbec Noiembrie 2014

Horoscop Berbec Noiembrie 2014

Pentru cei care s-au nascut in zodia Berbecului, luna Noiembrie 2014 aduce foarte multe schimbari, atat pe plan profesional, cat si personal. Va fi o luna in care berbecii nu vor avea parte de prea multa liniste. Cand le va fi lumea mai draga, elementul surprizei va aparea si le va schimba starea de spirit, uneori in bine, alteori in rau.

Horoscop Berbec Noiembrie 2014 – Relatie, casa si familie

Cand vine vorba de casa si familie, cei nascuti in zodia Berbecului, in luna Noiembrie 2014 trebuie sa fie cat se poate de precauti. Se anunta o perioada in care Berbecul se va orienta mai mult spre agononiseala si mai putin spre implinirea sufleteasca, a sa si a celor apropiati lui. Acest lucru nu doar ca-i poate afecta relatia de iubire si, in general, relatia cu familia sa, dar poate sa duca la multe momente tensionate, care vrand-nevrand il vor afecta si pe alte planuri. Nativul din berbec trebuie sa fie constient ca vremurile s-au schimbat, iar acum, cei dragi nu-l mai pot ierta la infinit.

Horoscop dragoste berbec noiembrie

Totusi, o parte dintre berbeci trebuie sa paseasca cat se poate de increzatori in luna Noiembrie. Acesti nativi sunt cei care inca nu si-au gasit o persoansa care sa-i iubeasca la bine si la rau. Pentru ei, schimbarile cu care vine luna Noiembrie sunt unele de bun augur, insa trebuie sa fie constienti de un lucru: Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga si-n traista. Ei trebuie sa arate mai mult interes, trebuie sa demonstreze ce fel de oameni sunt si sa fie tot timpul cu ochii-n patru. Cei care au simt ca relatia lor a luat-o pe cai gresite, in noiembrie pot sa o redreseze, trebuie sa fie constienti ca nu este usor, dar efortul va merita.

Horoscop Berbec Noiembrie 2014 – Financiar si profesional

Cel putin din punct de vedere financiar si profesional, horoscopul lunii noiembrie aduce vesti bune pentru cei nascut in berbec. Noiembrie este o luna in care berbecul poate scapa de datorii, poate beneficia de anumite prime sau sporuri salariale, dar poate si sa-si achizitioneze unele lucruri la care a visat in ultima perioada. Banii nu vor fi o problema, insa berbecul trebuie sa aiba grija, ca ei vor fi, in mod indirect, o problema pentru viata sa personala.

Din punct de vedere profesional, pentru berbec, luna Noiembrie aduce cateva schimbari menite sa-i faca viata mai usoara si mai frumoasa. Acum are oportunitatea sa-si lanseze unul sau mai multe proiecte in care stie ca va pune suflet si staruinta sa le duca la bun sfarsit. Contextul astral al lunii Noiembrie ofera suport pentru astfel de lucruri. Pe de alta parte, tot la locul de munca, nativul din berbec poate avea parte de cateva surprize la care nici nu s-ar fi asteptat. Poate sa fie avansat pe un post care-l solicita mai putin, poate primi un aparat, o unealta noua care sa-i usureze munca sau chiar poate face echipa cu cineva mult mai priceput decat el, o persoana de la care va avea multe de invatat.

Mai multe detalii despre modul in care vor influenta astrale viata nativilor din berbec se pot afla din horoscopul saptamanal. Pentru celelalte zodii horoscopul lunii noiembrie poate fi consultat in sectiunea horoscop lunar.