Acasa / Horoscop lunar / Horoscop Capricorn Octombrie 2014

Horoscop Capricorn Octombrie 2014

Pentru cei care s-au nascut cu protectie astrala din partea zodiei Capricorn, luna Octombrie 2014 poate fi incadrata la mijloc, intre una buna si una rea. Nu putem spune ca luna Octombrie va fi rea pentru Capricorni, dar nu putem spune ca va fi din cale afara  de buna. In Octobmrie astrele tin cu ei si nu prea, tot timpul vor fi situatii de anihilare reciproca, situatii din care Capricorn va iesi cu capul sus. Chiar daca nu se va putea declara invingator, Capricornul ar trebui  sa fie multumit, se poate si mai rau.

Horoscop Capricorn Octombrie – Relatie, casa si familie

Pe plan sentimental, in luna Octombrie, Capricornul va oscila si aici intre situatii bune si mai putin bune. Dragostea nu-i va crea probleme prea mari, se pot ivi discutii sau controverse, insa pot fi aplanate usor, astfel ca nativul din Capricorn nu va avea de suferit. Aceste situatii, Capricornul ar trebuie sa le priveasca mai degraba ca pe un test, ca pe un hop care odata trecut ii intareste relatia si o face mai rezistenta pe viitor.

Cei pe care incepul lunii i-a prins cu inima franta sau in cautarea iubirii, ei trebuie sa se invedete cu rabdarea. In aceasta luna pot rezolva probleme care tin de iubire, pot sa-si puna lucrurile-n ordine, dar din pacate pentru ei, lucrurile nu se vor misca foarte repede, ci extreme de lent. De aceea, nativii din Capricorn trebuie sa aiba rabdare, sa asculte, sa intrebe si sa analizeze, nerabdarea nu face decat sa strice totul.

Horoscop Octombrie Capricorn – Profesional si financiar

Nici pe planul profesional al nativilor din Capricorn, lucrurile nu vor evolua asa cum si-ar dori, insa nici nu pot sa se planga, nu vor avea motive suficiente. Poate ca unii si-ar fi dorit ca in luna Octombrie sa aiba realizari marete, ar trebuie sa uite de ele, ele vor fi la fel ca si pana acum, imbunatatirile vor fi nesesizabile. Poate ca unii si-ar dori un nou loc de munca sau cei care-si cauta si-ar dori cat mai repede unul, din pacate contextul astral al lunii nu ofera prea multe impulsuri pozitive nici in aceasta sfera. Ele vor fi moderate in intesitate si destul de rare, tocmai de aceea si aici, rabdarea este esentiala pentru Capricorn. Totusi, norocul nu va disparea complet, dar depinde de la caz la caz.

Pe plan finaciar, in luna octombrie, lucrurile chiar s-ar putea sa scartie pentru uni Capricorni, tocmai de aceea ei trebuie sa fie extrem de cumpatati. Astrele indica ca s-ar putea sa ofera mai mult decat o sa primeasca, insa nu trebuie sa se ingrijoreze prea tare, uneori, fiecare dintre noi trebuie sa mai strangem cureaua.