Acasa / Horoscop lunar / Cum ne influenteaza Luna Plina din Varsator

Cum ne influenteaza Luna Plina din Varsator

Faza de Luna Plina din Varsator are loc in data de 10 August la ora 21 si 12 minute, ora Romaniei. Soarele din Leu si Luna din Varsator formeaza o opozitie, la 180 de grade, astfel dand nastere acestui eveniment astral. Vorbim de un eveniment foarte important, unul care are un puternic cuvant de spus in prima jumatatea a lunii August 2014. Cu siguranta ca multi dintre cei care cred in tainele astrologie se intreaba cum ne va influenta Luna Plina din zodia Varsatorului, daca va fi in bine sau in rau, ori daca acest eveniment este unul de bun augur.

Cum ne influenteaza Luna Plina din zodia Varsatorului  (10 August 2014)

Luna Plina din Varsator

Luna Plina din Varsator

Chiar daca nu putini sunt cei care isi pun mari sperante in faza de Luna Plina din zodia Varsatorului, spre mare lor dezamagire, acest eveniment este unul care nu este tocmai benefic pentru noi. De aceasta data vorbim de cea mai mare Super Luna din anul 2014, in total fiind 5 astfel de faze, iar influentele ei se afla la polul opus a asteptarilor noastre. Starile generate si sentimentele care vor lua nastere in sufletul nostru, odata cu acest eveniment astral, vor fi unele care ne vor rascoli inimile. Tot ceea ce vom inprinde va avea o mica sau o mai mare tenta de dramatism. Impulsurile astrale sunt de asa natura incat sa ne faca: sa ne dorim o schimbare, chiar daca in realitate nu este nevoie; sa rabufnim in momente in care nu este deloc indicat sa facem acest lucru ori sa incepem sa avem asteptari peste masura de la cei din jurul nostru, in special de la partenerul nostru de viata.

Tensiunea care se isca in sufletul nostru foarte usor poate fi transformata in energie negativa, astfel iscand o serie de conflicte pe care ulterior le vom regreta. Va fi foarte greu sa ne controlam trairile sau sa ne stapanim si sa nu ne dam arama pe fata. Ar fi bine daca fiecare dintre noi, incepand din seara zilei de 10 August si pana in seara zilei de 11 August 2014, incercam sa ne cantarim de doua ori reactiile, indiferent de situatie. Contextul astral este unul care poate da nastere la multe conflicte, iar din aceasta cauza trebuie incercam sa ne stapanim mai bine, atat reactiile, cat si vorbele. Orice situatie dramatica care se creaza acum poate fi una cu bataie lunga, una a carei efecte pot fi simtite multe zile de acum inainte.